Van 9 tot 13 september voert KWS Infra Eindhoven asfaltonderhoud uit aan de provinciale weg N276 (Middenweg-Windraak) in Sittard, in opdracht van Provincie Limburg.

De provinciale weg is dan afgesloten vanaf de aansluiting met de Westelijke Randweg (Zuyderland ziekenhuis) tot aan de eerste kruising in Windraak, boven op de berg. De kruisingen met de Heerlenerweg-Sittarderweg en de Watersleyerweg zijn ook afgesloten voor verkeer. 

Ter voorbereiding op het weekendwerk voert KWS Infra Eindhoven in de nacht van donderdag 9 september vanaf 19.00 uur werkzaamheden uit aan de zijstraten van de kruising met de Heerlenerweg-Sittarderweg. Het doorgaande verkeer op de provinciale weg kan tijdens deze nacht regulier door rijden. De Heerlenerweg wordt op vrijdagochtend om 7.00 uur weer geopend voor verkeer, de aansluiting naar de Sittarderweg blijft de gehele vrijdag afgesloten.

Watersley is gedurende het weekend bereikbaar via Windraak. Komende vanuit Brunssum leiden we het autoverkeer via de Sittarderweg naar Watersley toe. Verkeer vanaf Watersley leiden we via het betonnen fietspad naar de Heerlenerweg richting Sittard. Let wel, deze rijrichtingen zijn vast gedurende het weekend, wij zorgen voor een veilige ontsluiting van deze wegen door begeleiding van verkeersregelaars.

De weekendwerkzaamheden aan de Middenweg-Windraak starten op vrijdag 10 september om 19.00 uur. KWS Infra Eindhoven verwacht dat de werkzaamheden gereed zijn op maandag 13 september 6.00 uur, mits zij geen hinder ondervinden van de weersomstandigheden. 

Bij vragen kunt u contact opnemen via onderhoudlimburg@kws.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?