Nieuw model Nederlandse identiteitskaart

Heeft u een nieuwe identiteitskaart nodig? Op 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd.

Als gevolg hiervan kunnen er vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd.

Gevolgen aanvraag- en uitgifte van reisdocumenten en tijdens overgangsweekend

De leverancier van de kaarten is genoodzaakt om voor de overgang naar het nieuwe model de productie van zowel identiteitskaarten als paspoorten tijdelijk stil te leggen. Vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus kunnen daarom geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd bij de gemeentebalie. Uitreiking van documenten kan wél doorgaan.

Beekdaelen Sociaal - Zorg & Welzijn

In Beekdaelen heeft iedere inwoner de regie op zijn eigen leven en doet iedereen naar vermogen mee aan de samenleving. Als dat niet op eigen kracht lukt, is de gemeente het vangnet.

Website Beekdaelen Sociaal

Heeft u een vraag op het gebied van (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, verenigingsleven, vervoer, burgerinitiatieven? Dan is het goed te weten dat er een website is met veel informatie, overzichtelijk op een rij. Er staan antwoorden op veel vragen over Zorg & Welzijn die aan een gemeente worden gesteld.

Beekdaelen Sociaal - Zorg & Welzijn

De weg naar de gemeente

Kunt u ondanks de uitgebreide informatie op de website Beekdaelen Sociaal geen antwoord vinden op uw vraag. Bijvoorbeeld omdat uw vraag heel persoonlijk is of een situatie te ingewikkeld. Dan zijn wij voor vragen over Zorg & Welzijn bereikbaar via:

Schulden? Niets om je voor te schamen

Maar liefst 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft risicovolle schulden. Een groot deel van hiervan denkt dat de problemen niet zó ernstig zijn dat ze daar professionele hulp bij nodig hebben. Maar schulden lopen snel op en de situatie gaat van kwaad naar erger.

Hulp bij schulden

Afspraak

Wij ondersteunen u zo goed mogelijk. Indien nodig maken we graag een afspraak bij u thuis. Een consulent van de gemeente komt dan in de meeste gevallen persoonlijk naar u toe. We staan midden in de samenleving en daar hoort bij dat we u in uw vertrouwde omgeving spreken.

Voor een afspraak met een consulent van het Sociaal Domein is het alleen mogelijk om telefonisch via nummer 088-450 2000 een afspraak te maken. 

Sociale kaart

De sociale kaart van Beekdaelen is een belangrijk onderdeel van www.beekdaelensociaal.nl. Deze kaart is een overzicht van organisaties en verenigingen die in Beekdaelen actief zijn binnen Zorg & Welzijn. Door de eenvoudige zoekfunctie is informatie snel en makkelijk vindbaar. Daarnaast is de sociale kaart een middel voor organisaties om zichzelf onder de aandacht te brengen van mensen die naar ze op zoek zijn.

Mantelzorgcompliment

Lees meer over de waardering van de gemeente voor mantelzorgers.

Mantelzorgcompliment

Heeft u gevonden wat u zocht?