Beekdaelen Sociaal - Zorg & Welzijn

In Beekdaelen heeft iedere inwoner de regie op zijn eigen leven en doet iedereen naar vermogen mee aan de samenleving. Als dat niet op eigen kracht lukt, is de gemeente het vangnet.

Website Beekdaelen Sociaal

Heeft u een vraag op het gebied van (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, verenigingsleven, vervoer, burgerinitiatieven? Dan is het goed te weten dat er een website is met veel informatie, overzichtelijk op een rij. Er staan antwoorden op veel vragen over Zorg & Welzijn die aan een gemeente worden gesteld.

Beekdaelen Sociaal - Zorg & Welzijn(externe link)

De weg naar de gemeente

Kunt u ondanks de uitgebreide informatie op de website Beekdaelen Sociaal(externe link) geen antwoord vinden op uw vraag. Bijvoorbeeld omdat uw vraag heel persoonlijk is of een situatie te ingewikkeld. Dan zijn wij voor vragen over Zorg & Welzijn bereikbaar via:

Schulden? Niets om je voor te schamen

Maar liefst 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft risicovolle schulden. Een groot deel van hiervan denkt dat de problemen niet zó ernstig zijn dat ze daar professionele hulp bij nodig hebben. Maar schulden lopen snel op en de situatie gaat van kwaad naar erger.

Hulp bij schulden

Afspraak

Wij ondersteunen u zo goed mogelijk. Indien nodig maken we graag een afspraak bij u thuis. Een consulent van de gemeente komt dan in de meeste gevallen persoonlijk naar u toe. We staan midden in de samenleving en daar hoort bij dat we u in uw vertrouwde omgeving spreken.

Voor een afspraak met een consulent van het Sociaal Domein is het alleen mogelijk om telefonisch via nummer 088-450 2000 een afspraak te maken. 

Sociale kaart

De sociale kaart van Beekdaelen is een belangrijk onderdeel van www.beekdaelensociaal.nl(externe link). Deze kaart is een overzicht van organisaties en verenigingen die in Beekdaelen actief zijn binnen Zorg & Welzijn. Door de eenvoudige zoekfunctie is informatie snel en makkelijk vindbaar. Daarnaast is de sociale kaart een middel voor organisaties om zichzelf onder de aandacht te brengen van mensen die naar ze op zoek zijn.

Mantelzorgcompliment

Lees meer over de waardering van de gemeente voor mantelzorgers.

Mantelzorgcompliment