Pagina opties

Groter

Actuele wegwerkzaamheden

Voor de bereikbaarheid, een betere verkeersdoorstroming of voor rioolverbeteringen wordt gewerkt aan de wegen in Beekdaelen. Alle wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en planningen binnen de gemeente Beekdaelen worden aangegeven op een digitale plattegrond

Actuele wegwerkzaamheden op plattegrond

Kijk tevens voor meer informatie op:

 • Werkzaamheden Achter de Kerk, Schinnen vanaf 23 april

  De gemeente Beekdaelen gaat in samenwerking met de parochie van de Sint Dionysiuskerk te Schinnen, de begraafplaats rond de kerk aanplanten. 
  De werkzaamheden starten op donderdag 23 april en nemen 2 tot 3 weken in beslag.

 • Wegwerkzaamheden in Wijnandsrade vanaf 8 juni

  Met ingang van maandag 8 juni 2020 vinden werkzaamheden plaats in de Conventuelenstraat en de Kornerstraat in Wijnandsrade. De bestrating in de rijweg en de trottoirs wordt aangepast om de wateroverlast, zoals ontstaan bij hevige buien in het verleden, te verminderen.

 • Asfaltwerkzaamheden in Wolfhagen (Schinnen) vanaf 15 juni

  De gemeente gaat in Wolfhagen onderhoud uitvoeren aan de asfaltverharding. Hierbij wordt de bovenste asfaltlaag vervangen over de gehele lengte van de straat. Daarnaast wordt ook het straatwerk plaatselijk hersteld en de afwatering verbeterd.

 • Werkzaamheden Altaarstraat in Schinnen vanaf 30 maart

  Van maandag 30 maart tot en met vrijdag 3 april 2020, worden wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Altaarstraat in Schinnen.

 • Wegwerkzaamheden Vaesrade vanaf 2 maart 2020

  Vanaf 2 maart 2020 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de fietspaden van de doorgaande weg Vaesrade-Hommert. Op de rijbaan worden daarnaast asfaltreparaties uitgevoerd en een verkeersdrempel aangebracht.

 • Project Jabeekerstraat-Eindstraat

  Voor het project Reconstructie Jabeekerstraat-Eindstraat is een aparte projectwebsite ingericht. Op deze site vindt u actuele informatie over onder andere ontwerp, planning en contactpersonen. 

  Project Jabeekerstraat-Eindstraat

 • Project Reconstructie markt Oirsbeek

  Voor het project Reconstructie markt Oirsbeek is een aparte projectwebsite ingericht. Op deze site vindt u actuele informatie over onder andere ontwerp, planning en contactpersonen. 

  Project reconstructie markt Oirsbeek

 • Buitenring Parkstad Limburg

  De Buitenring Parkstad Limburg heeft een duidelijk doel: zorgen dat de bereikbaarheid van en binnen de regio Parkstad sterk verbetert. De Buitenring zorgt voor een vlotte verbinding tussen gemeenten in de regio en voor een goede verbinding met nationale en internationale wegen. Daarbij worden bestaande wegen die door woonkernen leiden ontlast. Dat verbetert de leefbaarheid en verkeersveiligheid. Bovendien biedt de nieuwe weg volop kansen voor economische en toeristische ontwikkelingen.

  De Buitenring is een ringweg rondom de stadsregio Parkstad Limburg, waar de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Beekdaelen deel van uitmaken.

  Meer informatie over de werkzaamheden aan de Buitenring