Pagina opties

Groter
A A

Actuele wegwerkzaamheden

Voor de bereikbaarheid, een betere verkeersdoorstroming of voor rioolverbeteringen wordt gewerkt aan de wegen in Beekdaelen. Alle wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en planningen binnen de gemeente Beekdaelen worden aangegeven op een digitale plattegrond

Actuele wegwerkzaamheden op plattegrond

Kijk tevens voor meer informatie op:

 • Doorgaand verkeer Merkelbeek afgesloten ter hoogte van Plein

  In verband met rioolwerkzaamheden is vanaf maandag 11 maart tot en met vrijdag 19 april 2019 het Plein (tussen Houtstraat en Haagstraat) in Merkelbeek afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Groenhaagweg, N276, Kennedylaan (Brunssum), Loogstraat, Raadhuisstraat, Kerkstraat, Steenweg en omgekeerd. Ter vervanging van de lijndienst, zet Arriva een pendelbus in. Informatie over de gewijzigde dienstregeling treft u aan op de website www.arriva.nl en op de info-borden nabij de bushaltes.
  Project reconstructie Belenweg Merkelbeek en omgeving

 • Project Jabeekerstraat-Eindstraat

  Voor het project Reconstructie Jabeekerstraat-Eindstraat is een aparte projectwebsite ingericht. Op deze site vindt u actuele informatie over onder andere ontwerp, planning en contactpersonen. 

  Project Jabeekerstraat-Eindstraat

 • Buitenring Parkstad Limburg

  De Buitenring Parkstad Limburg heeft een duidelijk doel: zorgen dat de bereikbaarheid van en binnen de regio Parkstad sterk verbetert. De Buitenring zorgt voor een vlotte verbinding tussen gemeenten in de regio en voor een goede verbinding met nationale en internationale wegen. Daarbij worden bestaande wegen die door woonkernen leiden ontlast. Dat verbetert de leefbaarheid en verkeersveiligheid. Bovendien biedt de nieuwe weg volop kansen voor economische en toeristische ontwikkelingen.

  De Buitenring wordt een ringweg rondom de stadsregio Parkstad Limburg, waar de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken en Schinnen deel van uitmaken.

  Meer informatie over de werkzaamheden aan de Buitenring