Pagina opties

Groter

Actuele wegwerkzaamheden

Voor de bereikbaarheid, een betere verkeersdoorstroming of voor rioolverbeteringen wordt gewerkt aan de wegen in Beekdaelen. Alle wegwerkzaamheden, wegafsluitingen en planningen binnen de gemeente Beekdaelen worden aangegeven op een digitale plattegrond

Actuele wegwerkzaamheden op plattegrond

Kijk tevens voor meer informatie op:

 • Wegafsluiting Kempkensweg Amstenrade op 14 en 15 april

  Op 14 en 15 April staan rioolwerkzaamheden ingepland op de Kempkensweg te Amstenrade, ter hoogte van huisnummer 5A.  

 • Wegafsluiting in Thull op 9 april

  Op donderdag 9 april wordt in Thull een deel van de weg afgesloten in verband met rioleringswerkzaamheden.

 • Wegafsluiting Warblingsstraat Doenrade op 6, 7 en 8 april

  De Warblingsstraat in Doenrade is op 6, 7 en 8 april afgesloten voor al het doorgaande verkeer, met uitzondering van fietsers en voetgangers.

 • Werkzaamheden Altaarstraat in Schinnen vanaf 30 maart

  Van maandag 30 maart tot en met vrijdag 3 april 2020, worden wegwerkzaamheden uitgevoerd aan de Altaarstraat in Schinnen.

 • Wegwerkzaamheden Vaesrade vanaf 2 maart 2020

  Vanaf 2 maart 2020 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de fietspaden van de doorgaande weg Vaesrade-Hommert. Op de rijbaan worden daarnaast asfaltreparaties uitgevoerd en een verkeersdrempel aangebracht.

 • Wegwerkzaamheden Nuth: Hellebroek vanaf 10 maart 2020

  Vanaf 10 maart 2020 worden de kruisingen Hellebroek-Pastorijstraat en Hellebroek-Eijkenderweg heringericht. De bestaande klinkerverharding wordt verwijderd en afgevoerd. Waar nodig worden de kantopsluitingen hersteld. Aansluitend wordt er nieuwe asfalt aangebracht.

 • Herinrichting markt Nuth

  We kijken terug op een geslaagde inloopbijeenkomst op 29 januari jl. waar de nieuwe plannen werden voorgesteld.

 • Project Jabeekerstraat-Eindstraat

  Voor het project Reconstructie Jabeekerstraat-Eindstraat is een aparte projectwebsite ingericht. Op deze site vindt u actuele informatie over onder andere ontwerp, planning en contactpersonen. 

  Project Jabeekerstraat-Eindstraat

 • Buitenring Parkstad Limburg

  De Buitenring Parkstad Limburg heeft een duidelijk doel: zorgen dat de bereikbaarheid van en binnen de regio Parkstad sterk verbetert. De Buitenring zorgt voor een vlotte verbinding tussen gemeenten in de regio en voor een goede verbinding met nationale en internationale wegen. Daarbij worden bestaande wegen die door woonkernen leiden ontlast. Dat verbetert de leefbaarheid en verkeersveiligheid. Bovendien biedt de nieuwe weg volop kansen voor economische en toeristische ontwikkelingen.

  De Buitenring is een ringweg rondom de stadsregio Parkstad Limburg, waar de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en Beekdaelen deel van uitmaken.

  Meer informatie over de werkzaamheden aan de Buitenring