Pagina opties

Groter
A A
RSS

Nieuws

 • Nieuwe aanpak criminaliteit in het buitengebied

  (11-03-2019)
  aanpak criminaliteit buitengebied Schinveld
 • Vijfde nieuwsbrief

  (03-03-2019)

  Sinds 1 januari 2019 zijn wij Beekdaelen! In deze vijfde nieuwsbrief leest u wat u kunt verwachten van uw nieuwe gemeente, wat er verandert en waar wij op dit moment aan werken.

 • Beekdaelen werkt aan water!

  (14-02-2019)
  Hemelwaterbuffer Beekdaelen

  Momenteel wordt er hard gewerkt aan diverse projecten in de wijk Nagelbeek. Om het hemelwater in goede banen te leiden, is enkele weken geleden een infiltratievoorziening aangelegd onderaan de Lindenweg/Hegge. Hiervoor is een prefab betonnen Watertable systeem ingezet. Een hele klus.
  Het onderstaande time lapse filmpje geeft een goed beeld van de werkzaamheden.

 • Basisschool De Verrekijker opent watercafé en stapt over op water

  (12-02-2019)
  opening watercafé De Verrekijker

  Meer water drinken? Dat kan op basisschool de Verrekijker in Amstenrade vanaf nu in het eigen watercafé op school.
  Het watercafé (met een watertap) is feestelijk geopend. Samen met de leerlingen, wethouder John Essers en betrokken samenwerkingspartners werd er geproost met een glaasje water. Alle kinderen kregen een bidon om zelf te kunnen vullen aan de nieuwe watertap.

 • Vervangingsronde plaatsnaamborden Beekdaelen van start

  (07-02-2019)
  alle nieuwe komborden Beekdaelen

  Op dinsdag 5 februari werd in Oirsbeek het startsein gegeven voor de vervanging van de zogeheten komborden in Beekdaelen. Op deze borden staat namelijk niet alleen de naam van de plaats die je binnenrijdt of verlaat maar ook de gemeentenaam en dat moet nu dus aangepast worden aan de nieuwe situatie; Onderbanken, Nuth en Schinnen moeten plaatsmaken voor Beekdaelen.

 • Derde nieuwsbrief

  (05-12-2018)

  Het is bijna zover, op 1 januari 2019 zijn wij Beekdaelen! In deze derde nieuwsbrief leest u wat u kunt verwachten van uw nieuwe gemeente, wat er verandert en waar wij op dit moment aan werken.

 • Gemeente Beekdaelen in de startblokken

  (03-12-2018)

  De inwoners van de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen hebben hun stem laten horen. Nu de uitkomsten van de herindelingsverkiezingen bekend zijn, is het tijd voor de volgende stap in opmars naar de nieuwe gemeente.

 • Dienstverlening in Beekdaelen

  (26-11-2018)

  Op 1 januari 2019 zijn wij Beekdaelen! Een gemeente waar service hoog in het vaandel staat. Graag informeren wij u over onze publieksdienstverlening. Kijkt u met ons mee?

Archief