Pagina opties

Groter
A A
RSS

Nieuws

 • Akkoord coalitie Beekdaelen

  (10-01-2019)

  CDA, Vernieuwingsgroep, GroenLinks en PvdA hebben het vertrouwen in elkaar uitgesproken om samen de coalitie te vormen van Beekdaelen. De coalitie kan rekenen op 16 van de 25 raadszetels in Beekdaelen.

 • Beekdaelen zoekt burgemeesterstalent

  (09-01-2019)

  Een nieuwe gemeente vraagt om een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad van Beekdaelen wil dan ook zo snel mogelijk op zoek naar de beste burgemeester voor Beekdaelen. In de eerste raadsvergadering heeft de raad een vertrouwenscommissie benoemd. Dat zijn de raadsleden die namens de raad het voorbereidend werk doen. De commissie maakt bijvoorbeeld een voorstel voor een profiel: wat voor soort burgemeester zoeken we voor Beekdaelen?
  Over een paar maanden stelt deze commissie, na gesprekken met mogelijke kandidaten, de geschikte persoon of personen voor, die het best als burgemeester bij Beekdaelen past.

 • Coalitieproces Beekdaelen voortvarend

  (04-01-2019)

  Afgelopen woensdag, 2 januari vond de eerste gemeenteraadsvergadering van Beekdaelen plaats. Een historisch moment, waarbij ook een groot deel van de raadsleden werd be√ędigd.

 • Dienstverlening Beekdaelen Sociaal Zorg & welzijn

  (19-12-2018)

  Op 1 januari zijn wij Beekdaelen! Een gemeente waar service hoog in het vaandel staat. Graag informeren wij u over onze dienstverlening met betrekking tot Zorg en Welzijn.

 • Bas Verkerk waarnemend burgemeester

  (12-12-2018)
  Bas Verkerk

  De Gouverneur, de heer drs. Th.J.F.M. Bovens, heeft de heer mr. drs. G.A.A. (Bas) Verkerk met ingang van 1 januari 2019 aangesteld tot waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Beekdaelen (Nuth, Onderbanken en Schinnen).

 • Vliegende start Beekdaelen

  (05-12-2018)

  Leven en werken in het landschap. Dit Beekdaelen motto krijgt een gezicht met 12 projecten die de 15 kernen van Onderbanken, Schinnen en Nuth verbinden. Het programma met projecten zorgt voor een vliegende start op 1 januari 2019 als we onze nieuwe gemeente Beekdaelen verwelkomen.

 • Derde nieuwsbrief

  (05-12-2018)

  Het is bijna zover, op 1 januari 2019 zijn wij Beekdaelen! In deze derde nieuwsbrief leest u wat u kunt verwachten van uw nieuwe gemeente, wat er verandert en waar wij op dit moment aan werken.

 • Gemeente Beekdaelen in de startblokken

  (03-12-2018)

  De inwoners van de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen hebben hun stem laten horen. Nu de uitkomsten van de herindelingsverkiezingen bekend zijn, is het tijd voor de volgende stap in opmars naar de nieuwe gemeente.

 • Dienstverlening in Beekdaelen

  (26-11-2018)

  Op 1 januari 2019 zijn wij Beekdaelen! Een gemeente waar service hoog in het vaandel staat. Graag informeren wij u over onze publieksdienstverlening. Kijkt u met ons mee?

Archief