Pagina opties

Groter
RSS

Beekdaelen zoekt burgemeesterstalent (09-01-2019)

Dit item is verlopen op 22-01-2019.

Een nieuwe gemeente vraagt om een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad van Beekdaelen wil dan ook zo snel mogelijk op zoek naar de beste burgemeester voor Beekdaelen. In de eerste raadsvergadering heeft de raad een vertrouwenscommissie benoemd. Dat zijn de raadsleden die namens de raad het voorbereidend werk doen. De commissie maakt bijvoorbeeld een voorstel voor een profiel: wat voor soort burgemeester zoeken we voor Beekdaelen?
Over een paar maanden stelt deze commissie, na gesprekken met mogelijke kandidaten, de geschikte persoon of personen voor, die het best als burgemeester bij Beekdaelen past.

De beste burgemeester kiezen we samen!

De vertrouwenscommissie wil het profiel samen met de inwoners van Beekdaelen maken.
Iedere inwoner van Beekdaelen mag een bijdrage leveren: Wat voor kwaliteiten moet de burgemeester van Beekdaelen hebben volgens u? Aan welke onderwerpen moet hij of zij met name aandacht besteden en welke persoonlijkheid past het beste bij onze jonge ambitieuze gemeente?

Vul hiervoor de vragenlijst in. Hoe meer inwoners meedoen, hoe beter weet een nieuwe burgemeester wat u als burger van hem of haar verwacht.

Het motto van onze gemeente is: Beekdaelen maken we samen!  Doet u ook mee?
U kunt de enquête invullen tot en met zondag 20 januari.
De uitslag van de enquête wordt opgenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Beekdaelen.