Pagina opties

Groter
RSS

Gratis inzamelen tuinafval in Schimmert (06-09-2019)

Dit item is verlopen op 17-11-2019.

Net als voorgaande jaren wordt er gedurende zes weken (op de zaterdagen) gratis tuinafval ingezameld op het parkeerterrein van de voetbalvereniging Schimmert aan de Waterkuilsweg.

We starten het inzamelen op zaterdag 12 oktober en eindigen op 16 november. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur kunt u uw tuinafval (snoeiafval, bladafval en grasmaaisel) aanbieden. Het aanbieden van keukenafval, geverfd hout of geïmpregneerd hout (bielzen) is niet mogelijk. Tevens is het NIET toegestaan om groenafval via een vrachtauto aan te leveren. Er zal hier extra op worden gecontroleerd.

Dit project is een mooie gelegenheid om gemakkelijk en gratis hun snoeiafval aan te bieden maar het levert ook enige overlast op voor de directe bewoners in de nabijheid van het complex.

Om deze overlast zoveel mogelijk te beperken wordt gevraagd om snoeiafval dat met kleine tractoren en aanhanger wordt aangeboden NIET in te rijden via de Waterkuilsweg.

Voor deze voertuigen dient het complex benaderd te worden via de onverharde weg buiten de bebouwde kom verderop aan de Bekerbaan, en wel via de “lange Rein, de Krakezesteeg en de Waterkuilsweg” zoals aangegeven op de plattegrond.

Vrijwilligers van de voetbalvereniging zullen toezicht houden op de gang van zaken en vragen u te legitimeren met uw Rd4-afvalpas. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat tuinafval van buiten Nuth wordt aangeboden.