Pagina opties

Groter
RSS

Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor horecaondernemers, ZZP'ers en MKB (20-03-2020)

De gemeente Beekdaelen biedt ondernemers die door de coronacrisis in financiële nood raken de mogelijkheid om versneld en eenvoudig een tijdelijke voorziening aan te vragen.

Indien u een voorschot aanvraagt, en uw aanvraag wordt positief beoordeeld, ontvangt u binnen vijf werkdagen een voorschot van € 1.500,- op uw bankrekening. Deze tijdelijke ondersteuning biedt u als ondernemer een adempauze. Het reguliere uitkeringstraject via onze partners loopt intussen gewoon verder.

Hoe kunt u deze tijdelijke voorziening aanvragen?

Vul het online aanvraagformulier in en lever de gevraagde documenten (kopie inschrijving KVK, kopie van voor én achterkant van uw bankpas waarop uw naam, naam van de bank en uw rekeningnummer/ BIC code zichtbaar zijn) aan. U ontvangt automatisch een ontvangstbericht. Onze medewerkers nemen contact met u op. Alle aanvragen worden getoetst.

Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor ZZP en MKB met DigiD

Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor horecaondernemers met DigiD

Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor ZZP en MKB met Eherkennning

Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor horecaondernemers met Eherkenning

Voor het behandelen van de aanvraag Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor zzp en mkb verwerken wij persoonsgegevens. Hoe wij daarbij omgaan met uw persoonsgegevens, leest u in de Privacyverklaring tijdelijke voorziening inkomensondersteuning voor zzp en mkb.

Mail uw vraag naar:
horeca@beekdaelen.nl of mkb-zzp@beekdaelen.nl