Pagina opties

Groter
RSS

Wees alert op nep-collectanten aan uw deur (02-10-2019)

Dit item is verlopen op 06-12-2019.

Bij het Leger des Heils zijn de laatste weken meldingen binnengekomen dat er illegaal gecollecteerd wordt door mensen die zich voordoen alsof zij namens het Leger des Heils collecteren. Dat gebeurde met name in Heerlen, maar kan zich natuurlijk ook binnen Beekdaelen voordoen.

We willen u er dan ook op wijzen altijd te vragen naar een geldig legitimatiebewijs dat de collectant bij zich hoort te dragen, ongeacht waarvoor men komt collecteren. Mocht u echter twijfelen en iemand aan de deur krijgen, maak daar dan gelijk melding van bij de politie.

De officiƫle jaarlijkse collecteweek van het Leger des Heils vindt plaats van 25 tot en met 30 november 2019. Buiten deze periode wordt er door het Leger des Heils dus niet gecollecteerd. De officiƫle collectanten herkent u aan de rode bus met een sticker met schild van het Leger des Heils, ook draagt de collectant een keycord met daaraan het legitimatiebewijs van de collecteweek.

Een overzicht van landelijke en lokale collectes waarvoor een vergunning is verleend vindt u op Collecterooster 2019 Beekdaelen.