Pagina opties

Groter
RSS

Werkzaamheden inrichting 30 km/h zone Dorpsstraat/Holleweg Schinnen (12-04-2019)

Dit item is verlopen op 01-06-2019.

In week 17, de week van 22 April 2019 zal er gestart worden met de werkzaamheden voor het inrichten van de 30 km/h zone op de dorpsstraat/Holleweg tussen de Nieuwe markt en de komgrens.

De bestaande fysieke inritconstructies tussen de Sachariasstraat en de Dr. Poelsstraat worden hierbij verwijderd waarna de kruisingsvlakken als visuele plateaus middels een duidelijke rode coating en bijbehorende markeringen opnieuw ingericht zullen worden.

Aannemer Structon Civiel start op dinsdag 23 april 2019 met de werkzaamheden die 2 a 3 weken zullen duren, e.e.a. uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Er is gekozen om de werkzaamheden grotendeels in deze “vakantieperiode” uit te voeren om zo de overlast te beperken.

Gedurende de werkzaamheden wordt de rijweg afgesloten waarbij geen doorgaand verkeer mogelijk is. Verkeer wordt omgeleid middels een omleidingsroute.

Direct aanwonenden krijgen van de aannemer nog separaat bericht.

De werkzaamheden zullen enige overlast met zich meebrengen, met name in de bereikbaarheid en verkeersdoorstroming, hiervoor vragen we om uw begrip en medewerking.