Op 22 november 2023 zijn er Tweede Kamer verkiezingen. Iedere inwoner van Beekdaelen, die mag stemmen, ontvangt hiervoor een stempas. Om te kunnen gaan stemmen, heeft u verder ook een identiteitsbewijs nodig.

Uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mag op 22 november niet langer dan vijf jaar verlopen zijn. Bij ‘geldig tot’ moet dus 23 november 2018 of een latere datum staan.

Staat er op uw identiteitsbewijs een oudere datum? Dan kunt u hiermee dus niet gaan stemmen. Vraag dan op tijd een nieuw identiteitsbewijs aan bij de gemeente. Voor het aanvragen van een nieuw identiteitsbewijs dient u naar het gemeentehuis te komen (op afspraak). Ongeveer vijf werkdagen na uw aanvraag in het gemeentehuis, kunt u uw nieuwe identiteitsbewijs afhalen. 

Een afspraak voor een nieuw identiteitsbewijs maakt u telefonisch via 088 – 450 2000 of online via afspraken.beekdaelen.nl/. Een overzicht van de kosten vindt u op www.beekdaelen.nl/paspoort-id-kaart-en-rijbewijs.

Let op! Met een rijbewijs dat niet langer dan 5 jaar verlopen is, mag u gaan stemmen op 22 november 2023. U mag uiteraard niet meer rijden met dit rijbewijs.

Heeft u gevonden wat u zocht?