De mooiste plekken van Beekdaelen zijn verzameld in het boek ‘Beekdaelen. Sinds 2019’. Met foto’s van World Press Photo-winnaar Roger Cremers en essay van schrijver Roman Helinski. Het boek is – in gelimiteerde oplage van 250 stuks – ook te koop voor € 25.

Beekdaelen. Sinds 2019

In eerste instantie was dit boek geproduceerd als relatiegeschenk van de gemeente Beekdaelen én als (afscheids)cadeau voor raadsleden en bestuurders van de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen. Maar door de vele enthousiaste reacties op dit boek, heeft de gemeente Beekdaelen besloten om het boek te koop aan te bieden. Vooralsnog in een oplage van 250 stuks.

Een groot gedeelte van het boek ‘Beekdaelen. Sinds 2019’ bestaat uit foto’s van landschappen, gebieden en evenementen in en om de kernen van de gemeente Beekdaelen. De foto’s zijn gemaakt door World Press Photo-winnaar Roger Cremers. Burgemeesters, wethouders, raadsleden, gemeentesecretarissen en griffiers van de voormalige gemeenten leverde de inspiratie voor de foto’s maar voor de invulling kreeg Roger Cremers de vrije hand.
Behalve de foto’s bevat het boek een essay van een ander Limburgs talent. Schrijver Roman Helinski uit Nuth schreef een essay over zijn jeugd.

Verkooppunt

Het boek ‘Beekdaelen. Sinds 2019.’ is te koop bij:

Office Centre vestiging Nuth
Thermiekstraat 8
6361 HB Nuth
Telefoonnummer: 045-5243939
E-mailadres: nuth@officecentre.nl  

De boekenafdeling is uiteraard voor iedereen toegankelijk, particulier en zakelijk. Er is geen toegangspasje nodig.

Special Zuiderlucht

In samenwerking met het maandblad Zuiderlucht heeft Beekdaelen een special laten maken over het boek. Deze special zat bij de januari-editie van Zuiderlucht en werd 31 januari 2019 huis-aan-huis verspreid in heel Beekdaelen. U kunt de special ook als e-paper bekijken:
https://issuu.com/zuiderlucht/docs/zl1_special_beekdaelen

Heeft u gevonden wat u zocht?