Wat vindt u van de dienstverlening van de afdeling Burgerzaken? En hoe zouden we deze dienstverlening kunnen verbeteren? Wij nodigen u uit om een vragenlijst hierover in te vullen. Ook als u niet zo vaak gebruik maakt van de diensten van Burgerzaken is uw mening belangrijk!

Het invullen van de vragenlijst kost u nog geen 10 minuten.

Uitnodigingsbrief met deelnamecode

Op 9, 10 en 11 maart is bij elk huishouden in Beekdaelen een uitnodigingsbrief bezorgd. Hierin leest u hoe u mee kunt doen aan het onderzoek.  Inwoners van Bingelrade, Jabeek, Merkelbeek en Schinveld ontvangen in de vragenlijst ook enkele vragen over de dorpscoördinator.

Uw antwoorden zijn uiteraard anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Right Marktonderzoek. Zij behandelen uw antwoorden zorgvuldig en vertrouwelijk en verwerken deze volgens de geldende wet- en regelgeving.

Zo doet u mee

Per huishouden kan één persoon (18+) de vragenlijst invullen. U kunt de vragenlijst online invullen tot en met zondag 27 maart 2022. Zo doet u mee:

  1. Ga naar www.right.nl/beekdaelen en open de vragenlijst 
  2. Vul de code in die in de brief wordt vermeld
  3. Vul het wachtwoord in dat in de brief wordt vermeld
  4. Beantwoord de vragen

Aan de code en het wachtwoord zijn géén persoonsgegevens gekoppeld. Wij weten dus niet wie de vragenlijst invult. Wel is de code gekoppeld aan de kern/het dorp waarin u woont, zodat de uitkomsten van het onderzoek straks ook per kern beschikbaar zijn. 

Heeft u een vraag of heeft u de uitnodigingbrief niet meer?

Neemt u dan vóór 12.30 uur op vrijdag 25 maart telefonisch contact met ons op via 088 – 450 2000. 

Meer informatie over het onderzoek naar de dienstverlening van de afdeling Burgerzaken

Heeft u gevonden wat u zocht?