Gemeente Beekdaelen is op zoek naar mensen die willen helpen met de Gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022.

Ben je 18 jaar of ouder, stressbestendig, nauwkeurig, enthousiast en behulpzaam? Je mag niet op een kieslijst staan en je dient de Nederlandse taal goed te beheersen. Ben je maatschappelijk betrokken? Meld je dan aan.

Wat zoeken we?

  • Reserve-stembureauleden
    Valt er onverwacht een stembureaulid uit dan nemen wij contact met je op. We hebben 220 stembureauleden ingepland en beschikken momenteel niet over reseve-stembureauleden.
  • Diverse tellers die vanaf 21.00 uur willen helpen op een stembureau met het tellen van de uitslagen
  • Diverse tellers die in de sporthal Gitek vanaf 09.00 uur willen helpen met tellen van de uitslagen

Corona-maatregelen

Er zijn tijdens deze verkiezingen coronamaatregelen van kracht m.b.t. hygiene en persoonlijke bescherming. Het is mogelijk dat sommige gezondheidsmaatregelen nog kort voor de verkiezingen veranderen. Wij houden in onze voorbereiding rekening met deze maatregelen. Bij de inrichting van de stemlokalen gaan we uit van dezelfde situatie als bij de Tweede Kamer Verkiezingen van maart 2021.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via email verkiezingen@beekdaelen.nl. Vermeld hierin je naam en je gsm-nummer. Je ontvangt daarna een link naar een website waar je kunt inloggen m.b.v. een verificatiecode die naar je gsm-nummer wordt gezonden. Je kunt hier je eigen gegevens invullen en je opgeven voor de gewenste functie.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met de gemeente Beekdaelen, Nicole Peeters via telefoonnummer 088-4502000.

Heeft u gevonden wat u zocht?