Pagina opties

Groter

Melding vermissing of diefstal van Nederlands paspoort of identiteitskaart

Let op!

Heeft u een paspoort of ID-kaart als vermist opgegeven? Dan is deze niet meer geldig. U moet een nieuw reisdocument aanvragen. Weet u niet zeker of een document vermist is? Zoek dan eerst goed of u het nog kunt vinden. Want zodra u een reisdocument als vermist opgeeft, kunt u het niet meer gebruiken. Ook niet als u het terugvindt. U moet een teruggevonden paspoort of ID-kaart inleveren bij de gemeente.

Identificatie

Voor het door u gekozen onderdeel is verificatie van uw identiteit vereist. Hiervoor kunt u bij de gemeente Beekdaelen inloggen met uw DigiD. Klik op onderstaande button om direct in te loggen in de omgeving van DigiD. Nadat u bent ingelogd kunt u verder met het aanvragen/melden van het door u gekozen onderdeel.

Melding vermissing of diefstal van Nederlands paspoort of identiteitskaart

Wat is DigiD?

logo DigiDDigiD staat voor Digitale Identiteit. Het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Met uw DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht. DigiD zorgt er tevens voor dat bij uw aanvraag of melding uw persoonsgegevens automatisch ingevuld worden.

Nog geen DigiD inlogcode?

Vraag direct een DigiD inlogcode aan door gebruik te maken van onderstaande button.

Aanvragen DigiD inlogcode