Gemeente Beekdaelen is van plan het centrum van Schinveld aan te pakken.

Er zijn een aantal aandachtspunten in deze omgeving. Zo zijn er op dit moment nog maar weinig winkeliers actief en staan hierdoor een aantal gebouwen leeg. Dit heeft onder andere invloed op de uitstraling en het aanzien van het dorp, maar ook op de kwaliteit van leven en het gevoel van veiligheid.   

Gemeente Beekdaelen wil graag in gesprek met de inwoners van Schinveld om te horen wat hun ideeën zijn over en voor dit centrumgebied. Op woensdag 22 maart a.s. van 19:00 tot 21:00 uur is er daarom een inloopavond in cultureel centrum Fa si La aan Ter Hallen. Tijdens deze avond gaan medewerkers en bestuurders van de gemeente in gesprek met de inwoners van Schinveld over verschillende thema’s die van belang zijn voor de ontwikkeling van het centrum van Schinveld:

  • Uitstraling en aanzien
  • Leefbaarheid en veiligheid
  • Voorzieningen

Aanmelden

Wilt u tijdens deze avond in gesprek met de gemeente Beekdaelen. Meld u dan aan via dit formulier: aanmelden inloopbijeenkomst centrum Schinveld

Bent u niet in de gelegenheid om naar de avond te komen, maar wilt u wel iets inbrengen? Vul daarvoor dit formulier in: Ontwikkeling centrum Schinveld.