Groter
A A

Afval, milieu en openbare ruimte

Hier vindt u informatie over afvalinzameling, milieu, ongediertebestrijding, rioolaansluitingen en openbare ruimte.

Afvalinzameling

Reinigingsdiensten RD4 en afvalinzamelingsbedrijf RWM verzorgen de afvalinzameling in Beekdaelen. Lees hier meer.

Afvalinzameling

Milieu

De Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Zuid Limburg voert voor de gemeente Beekdaelen alle taken met betrekking tot milieu uit. Lees hier meer informatie over de RUD.

Milieu

Melding openbare ruimte

De gemeente heeft de zorg voor een leefbare woonomgeving en het onderhouden hiervan. Ziet u dat de straatverlichting niet werkt, een stoeptegel kapot is, een omgewaaide boom of ervaart u overlast? Dan horen wij dit graag van u.

Melding doorgeven

Ongediertebestrijding

Ziet u ongedierte op gemeentelijke grondgebied, dan horen wij dit graag van u en dien een melding openbare ruimte in.

Ongediertebestrijding

Riool

Lees hier meer over wat u kunt doen als uw buitenriolering verstopt is.

Verstopt riool melden