Pagina opties

Groter
A A

Veiligheid en politie

De gemeente Beekdaelen maakt vanaf 1-1-2019 deel uit de Politie Basiseenheid Brunssum/Landgraaf in het district Parkstad. In de aanlooppunten, gevestigd in de huidige drie gemeentehuizen, kunt u terecht voor het spreekuur met de wijkagent. Voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak met de wijkagent tijdens dit spreekuur. Afspraak maken kunt u telefonisch via 088-4502000.

  • In Nuth op maandag tussen 13.30 en 16.30 uur en donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.
  • In Schinnen op woensdag van 15.00 tot 19.00 uur.
  • In Schinveld op donderdag tussen 13:30 tot 16:30 uur.

Aangifte doen?

Wilt u aangifte doen? Dan heeft u diverse mogelijkheden:

  • Digitaal: van sommige feiten, zoals de diefstal van een fiets, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal aangifte doen. Op de website www.politie.nl ziet u of internetaangifte mogelijk is. De website leidt u vervolgens door het aangifteprogramma.
  • Telefonisch. U kunt een afspraak maken om telefonisch aangifte te doen. Daarvoor belt u met 0900-8844.
  • Persoonlijk. U kunt ook aangifte doen op een politiebureau. In principe kan dat op alle bureaus in heel Nederland. Om te voorkomen dat u moet wachten, raden wij u aan vooraf om een afspraak te maken via 0900-8844. Ook als u de wijkagent wilt spreken, kunt u dit nummer bellen. 

Illegaal gedumpt drugsafval?

Lees meer over wat u moet doen als u illegaal gedumpt drugsafval ziet.

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van het actuele politienieuws in Zuid-Limburg of meer weten over het werk van de politie? Kijk dan op de website www.politie.nl of volg de Politie Limburg op Twitter via https://twitter.com/PolLimburg.