Heb jij een goed idee om energieverbruik te verminderen? Of juist om hernieuwbare duurzame energie op te wekken? Weet jij hoe we voedselverspilling binnen Beekdaelen het beste kunnen aanpakken? Of heb je een ander uniek en innovatief idee op het gebied van duurzaamheid? Presenteer jouw idee aan de Duurzaamheidstafel.

De Duurzaamheidstafel is een platform dat kleine aanjaagsubsidies toekent aan duurzaamheidsinitiatieven van inwoners uit Beekdaelen. De tafel bestaat uit inwoners van Beekdaelen, die gezamenlijk beslissen of zij een subsidie toekennen. 
We zijn op zoek naar goede initiatieven om Beekdaelen nóg groener en duurzamer te maken. Presenteer jouw idee aan de Duurzaamheidstafel, en wie weet ontvang jij een subsidie tot maximaal €10.000 om jouw idee uit te voeren!

Iets voor jou? Meld je aan bij de Duurzaamheidstafel. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op: www.beekdaelen.nl/duurzaamheidstafel.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Wilt u ook elke twee weken het laatste nieuws van de gemeente Beekdaelen in uw mailbox ontvangen? Meld u dan nu aan via de onderstaande link!

Aanmelden digitale nieuwsbrief(externe link)

Lees meer over aanmelden digitale nieuwsbrief

Heeft u gevonden wat u zocht?