Brandweerkazernes Hulsberg, Schinnen en Schinveld zoeken vrijwilligers.

Wil jij nieuwe skills en vaardigheden leren en samen met anderen iets doen om trots op te zijn? Ben jij een professional die naast zijn baan ook op zoek is naar avontuur? Ben jij bereid om te investeren in jezelf? En wil jij iets betekenen voor de veiligheid in je eigen omgeving?

Maak jezelf onmisbaar en word vrijwilliger!

Dan is vrijwilliger worden bij de brandweer in Hulsberg, Schinnen of Schinveld iets voor jou. Want als brandweervrijwilliger word je onderdeel van een hecht team. Je helpt elkaar in wat voor situatie dan ook. Zo maak je jezelf onmisbaar en word je vele ervaringen rijker. Soms heftig, vaak dankbaar, altijd zinvol. En reken maar dat het goed staat op je cv als jij je inzet als brandweervrijwilliger.

Brandweervrijwilliger, een echte professional

Als brandweervrijwilliger ben je een echte professional. Je opleiding is namelijk gelijk aan die van de beroepsbrandweer. Het verschil met je beroepscollega’s is dat zij een dagtaak hebben aan het brandweerwerk. Jij wordt als vrijwilliger opgeroepen wanneer dat nodig is.

Op www.brandweer.nl/zuid-limburg vind je meer informatie en kun je jouw interesse kenbaar maken.

Droom jij ervan om brandweerman of -vrouw te worden en wil je niet wachten tot je 18 bent, neem dan eens een kijkje bij de jeugdbrandweer Zuid-Limburg, post Schinnen. Aanmelden of vragen? Stuur een mail naar jeugdbrandweer@brandweerschinnen.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?