Iedereen is het er over eens: bewegen is goed voor de gezondheid.

Het heeft een positieve invloed op zaken als motoriek, geheugen, bloedcirculatie, botten en spieren. Tegelijkertijd verkleint het de kans op tal van aandoeningen zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, botbreuken en dementie. Maar ondanks dat sport en bewegen alom wordt geprezen, brengt het ook risico’s met zich mee. Denk aan blessures. Het is daarom van belang dat er voldoende ondersteuning wordt geboden door (zorg)professionals en er een gedegen gedachte en voorbereiding achter ‘sport en bewegen’ zit. Zo kan eenieder op een veilige en passende manier deelnemen aan het aanbod.

Het magazine Beweeg Mee(r) is bedoeld voor begeleiders en vrijwilligers van ouderen/senioren. Door middel van oefeningen, activiteiten, handige tips en ervaringsverhalen wordt ‘de schil’ rondom de oudere/senior geïnformeerd en geïnspireerd. Op een aantrekkelijke en afwisselende manier wordt u als lezer meegenomen in de verschillende manieren waarop ook u kunt stimuleren tot sport, bewegen en een gezonde leefstijl.

Bent u geïnteresseerd in het magazine Beweeg Mee(r)? Neem contact met ons op via info@beweegdaelen.nl en ontvang een gratis exemplaar. Bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat wij te bieden hebben? Neem een kijkje op onze website www.beweegdaelen.nl. Het beweegteam van Beweegdaelen staat voor u klaar!

’Vitaal auwd weure, dat doon v’r same in Beekdaelen’!

Donderdag 13 januari 2022 werd het Beweeg Mee(r) magazine overhandigd aan Moon Hendrix (CMWW Schinveld) en John Essers (wethouder gemeente Beekdaelen) door Stijn Winkens (Beweegdaelen).

Heeft u gevonden wat u zocht?