Ben jij een kei in beleidsuitvoering voor verkeer, vervoer en openbare ruimte? Blijf je moeiteloos op de hoogte van regelgeving en ontwikkelingen binnen jouw expertisegebied én is het jouw talent om teams te verbinden? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling ruimte zijn wij op zoek naar een Medewerker beleidsuitvoering Verkeer en Vervoer / Openbare ruimte. 

Wat ga je doen?

 • Je bent de rechterhand van het verkeersteam. Je deelt niet alleen jouw voortgang en bevindingen met het team, maar stemt deze ook af op de dagelijkse planning.
 • Je behandelt uiteenlopende meldingen, klachten, vragen en verzoeken door ze te toetsen aan bestaand beleid. 
 • Je neemt deel aan externe overlegstructuren over verkeerszaken.
 • Je staat klaar om voorlichting te geven over verkeerssituaties, bijvoorbeeld tijdens informatieavonden en je bent een belangrijke schakel in het opstellen van plannen voor reconstructies, infrastructurele projecten en ruimtelijke vraagstukken.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Solliciteer dan uiterlijk 8 mei via igom.nl(externe link)

Sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert
  Enthousiast geworden over een vacature bij Beekdaelen? Je kunt reageren op een vacature via www.igom.nl(externe link) en ontvangt gelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie vanuit IGOM.
   
 2. Eerste contact
  Hoelang de vacature openstaat, wordt vermeld in de vacaturetekst op IGOM. Na de sluitingsdatum ontvang je zo snel mogelijk een reactie of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Indien dit niet het geval is, hoor je dit ook van ons.
   
 3. Kennismaken
  Het kennismakingsgesprek is erop gericht om elkaar beter te leren kennen en de match met de functie en organisatie vast te stellen. We doen er alles aan om onze gesprekken in een open en vertrouwde sfeer te laten plaatsvinden. Je hoort zo snel mogelijk na het kennismakingsgesprek of je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek. De keuze wordt toegelicht evenals het verdere verloop van de selectieprocedure.
  Hoeveel gespreksrondes er zijn, hangt af van de functie. Het kan zijn dat een assessment wordt afgenomen of referenties worden opgevraagd.
   
 4. Arbeidsvoorwaarden
  Na afronding van de selectieprocedure volgt een keuze. Zijn we allebei nog steeds even enthousiast? Dan volgt het (laatste) arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij afspraken worden gemaakt over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden.
   
 5. Welkom bij Beekdaelen
  Na het ondertekenen van het contract ben je op de startdatum in dienst van gemeente Beekdaelen. Hopelijk voel jij je net zo thuis in Beekdaelen als wij dat doen. Met je leidinggevende en HRM zal je verdere afspraken maken in aanloop naar je eerste werkdag.