Zoek jij de balans tussen kosten, risico’s en prestaties en speel jij met passie op het politieke en maatschappelijke speelveld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ontdek deze uitdagende rol binnen onze afdeling Ruimte! Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het veilig, duurzaam en functioneel inrichten van de openbare ruimte.

Wat ga je doen?

 • Je vertaalt kaders, beleidslijnen en projectspecifieke randvoorwaarden naar (ruimtelijke) ontwerpen. Je doet voorstellen voor de technische inrichting van de openbare ruimte.
 • Je bent bezig met het ontwerpen, voorbereiden en vervaardigen van contracten voor beheer en onderhoud en (complexe en multidisciplinaire) projecten in projectteamverband.
 • Je geeft advies aan bestuur, collega’s en derden over je taakvelden. Je maakt (schets)ontwerpen, bestekken, berekent hoeveelheden en doet voorstellen voor mogelijke varianten en alternatieven. Je maakt planningsschema’s.
 • Je houdt rekening met grote investeringen op tactisch niveau die gezichtsbepalend zijn voor een deel van de openbare ruimte.
 • Je wordt door de projectleider ingeschakeld bij ontwerptechnische uitvoeringsproblemen.
 • Je borgt keuzes in ontwerp en contract.
 • Je adviseert de projectleider met betrekking tot de initiatief-, definitie- en de ontwerpfase tijdens de aanbesteding en bij uitvoering van een project.
 • Je verzorgt in de ontwerpfase, in overleg met de projectleider, de afstemming met de omgeving.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? 

Solliciteer dan uiterlijk 29 februari 2024 via igom.nl(externe link)

Sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert
  Enthousiast geworden over een vacature bij Beekdaelen? Je kunt reageren op een vacature via www.igom.nl(externe link) en ontvangt gelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie vanuit IGOM.
   
 2. Eerste contact
  Hoelang de vacature openstaat, wordt vermeld in de vacaturetekst op IGOM. Na de sluitingsdatum ontvang je zo snel mogelijk een reactie of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Indien dit niet het geval is, hoor je dit ook van ons.
   
 3. Kennismaken
  Het kennismakingsgesprek is erop gericht om elkaar beter te leren kennen en de match met de functie en organisatie vast te stellen. We doen er alles aan om onze gesprekken in een open en vertrouwde sfeer te laten plaatsvinden. Je hoort zo snel mogelijk na het kennismakingsgesprek of je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek. De keuze wordt toegelicht evenals het verdere verloop van de selectieprocedure.
  Hoeveel gespreksrondes er zijn, hangt af van de functie. Het kan zijn dat een assessment wordt afgenomen of referenties worden opgevraagd.
   
 4. Arbeidsvoorwaarden
  Na afronding van de selectieprocedure volgt een keuze. Zijn we allebei nog steeds even enthousiast? Dan volgt het (laatste) arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij afspraken worden gemaakt over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden.
   
 5. Welkom bij Beekdaelen
  Na het ondertekenen van het contract ben je op de startdatum in dienst van gemeente Beekdaelen. Hopelijk voel jij je net zo thuis in Beekdaelen als wij dat doen. Met je leidinggevende en HRM zal je verdere afspraken maken in aanloop naar je eerste werkdag.