Wegens succes, zijn op 1 juli twee extra workshops ‘Ondernemen bij tegenwind’ gepland voor ondernemers uit de gemeente Beekdaelen. De workshops vinden plaats in het gemeentehuis in Schinnen. U kunt zich aanmelden voor de workshop die start om 16 uur of de workshop die start om 19 uur via www.businessclubbeekdaelen.nl.

Doel van deze workshop is het bieden van een platform voor ondernemers die hun verhaal willen doen hoe corona hun en hun business raakt of heeft geraakt en die willen leren van de verhalen en de acties van andere ondernemers. Natuurlijk worden ook succesverhalen met elkaar gedeeld en daarnaast contacten gelegd met het uiteindelijke doel onderlinge kruisbestuiving.

Tijdens de interactieve workshop is het proces leading. Dat wil zeggen: de ondernemers bepalen mede de inhoud van de sessie. De diversiteit in de groep, de mate waarin de ondernemers geraakt zijn door coronamaatregelen en de manier hoe ze er mee omgaan staan centraal tijdens de workshop.

Deelnemers van de eerdere workshops zijn blij dat ze hun verhaal konden doen, andere ondernemers hebben leren kennen en wijzer zijn geworden van hun aanpak. Zowel op het zakelijke als het persoonlijke vlak. Daarnaast waarderen zij de tijdens de workshop aangedragen handvatten, om deze zelf vervolgens in praktijk te brengen.

Meer informatie