Er komen steeds meer elektrische auto’s. Deze moeten opgeladen kunnen worden. Bij voorkeur op de eigen oprit of bij bedrijven. En als dat niet kan bij een laadpaal in de openbare ruimte. Hiervoor hadden de inwoners van de gemeente Beekdaelen in 2021 al de beschikking over 20 publieke laadpalen. Er zijn er echter nog meer nodig.

De gemeente is daarom op zoek naar 23 locaties om nieuwe laadpalen te plaatsen. Twee jaar geleden hebben meerdere inwoners van de gemeente Beekdaelen meegedacht over de beoogde beste locaties voor laadpalen. Dat gaan we nu weer doen.

Waar moeten volgens u de nieuwe elektrische laadpalen komen in Beekdaelen?

Wilt u meedenken over laadlocaties bij u in de buurt? Dan is dit uw kans! De gemeente Beekdaelen roept alle inwoners op om mee te denken over de locaties voor nieuwe laadpalen.

Hoe kan ik meedenken?

Er is een interactieve kaart gemaakt die te bereiken is via www.beekdaelen.nl/laadpalen. Op deze kaart kunt u precies zien waar de beoogde locaties zijn voor nieuwe laadpalen. Deze worden aangegeven met groene stippen. U kunt op de kaart een stip aanklikken en een reactie geven waarom dit wel of niet een goede locatie is. Ook kunt u alternatieve locaties aanwijzen.

Wilt u meebepalen waar de nieuwe laadpalen komen in Beekdaelen?

Kijk dan op www.beekdaelen.nl/laadpalen en blijf op de hoogte!

Heeft u gevonden wat u zocht?