Vanochtend werden op de Markt in Nuth oranje kaarsen met flyers uitgedeeld. De oranje loper trok het nodige bekijks. Veel mensen kwamen een kijkje nemen en namen een oranje kaars in ontvangst.

De kaarsenactie is georganiseerd om de Orange the World-campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. Onder andere wethouder John Essers reikte de kaarsen uit en ging in gesprek met voorbijgangers over de campagne. 

Wilt u ook laten zien dat u de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt? Deel dan tussen 25 november en 10 december een foto van een brandende kaars op social media met de hashtag #orangetheworldlimburg.  De ‘Oranje Loper’ verloot onder al deze berichten een aantal leuke prijzen. 

Er zijn nog kaarsen over. We informeren u zo spoedig mogelijk hoe we deze kaarsen verder gaan uitdelen. 
De kaarsenactie is georganiseerd door de ‘Oranje Loper’, in samenwerking met de gemeenten Beekdaelen, Maastricht, Roermond en Weert. De Oranje Loper is een initiatief van Stichting FAM!, SMKK, Ladies' Circle Roermond, Ladies' Circle Weert, Zonta Mergelland, de Ronde Tafel Roermond en Soroptimistclub Mosaïk-Limburg.

Meer weten? Kijk op www.beekdaelensociaal.nl/respect en www.orangetheworld.nl
 
#orangetheworldlimburg #orangetheworld #geweldisnietoke #stopgeweldtegenvrouwen

Heeft u gevonden wat u zocht?