Pagina opties

Groter

Projecten

Onderstaand zijn verschillende projecten van de gemeente Beekdaelen voor u op een rij gezet. 

Zelfsturing

In het voortraject gericht op de fusie is in 2017 de ontwikkelagenda ‘Leven en werken in het landschap’ door de drie raden vastgesteld. Belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van de visie is de wens om met zelfsturing aan de slag te gaan.
Lees meer over het project Zelfsturing

Infrastructurele projecten

In Beekdaelen wordt gewerkt aan de ontwikkeling en de uitvoering van een aantal projecten. We voeren deze projecten veelal met partnerorganisaties uit. Op deze pagina leest u alles over de lopende projecten.

Infrastructurele projecten

Projecten Leven en werken in het landschap

Leven en werken in het landschap. Dit Beekdaelen motto krijgt een gezicht met 12 projecten die de 15 kernen verbinden.

De 12 gekozen projecten

Project Zonnepanelen Parkstad

Denkt u erover om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen? De Parkstadgemeenten zijn gestart met de uitvoering van een grootschalig zonnepanelenproject.

Zonnepanelenproject Parkstad

Gebiedsontwikkeling ‘De Gijselaar’ in Amstenrade

Er wordt gewerkt aan het toekomstbestendig maken van verschillende voorzieningen in Amstenrade. Lees hier meer over de gebiedsontwikkeling rondom ‘De Gijselaar’.

De Gijselaar - Amstenrade

Reconstructie markt Oirsbeek

De markt in Oirsbeek wordt opnieuw ingericht in 2020. Voor dit project is door de aannemer een website gemaakt waar u alle informatie (tekeningen, contactformulier, schademeldingen) kunt vinden.

Reconstructie markt Oirsbeek

Reconstructie Clemensdomein

De gemeenten Beekdaelen en Brunssum werken samen in de algehele ontwikkeling van het gebied rondom het Clemenskerkje. Hiervoor werken beide gemeenten samen met IBA, de Provincie Limburg en de stichting het Clemensdomein.

Reconstructie Clemensdomein