Dit project gaat over het deel van Klein Haasdal vanaf de rotonde met de Bekerbaan tot daar waar we in 2019 geëindigd zijn met de uitvoering van fase 1.

We gaan aan de slag met het opknappen van het verouderde deel van de openbare ruimte in Klein Haasdal. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid verbeterd en worden grotere rioleringen aangelegd om het regenwater af te voeren. Op het kaartje kunt u zien dat de werkzaamheden uitgevoerd worden in het gebied tussen de rode pijlen.

Meedenken over het plan

Wij horen graag uw mening over het project en de werkzaamheden. Het zogenaamde inspraaktraject start nog voor de zomervakantie. Alle huishoudens in de directe omgeving van Klein Haasdal krijgen een brief waarin gevraagd wordt hun mening over het plan bij de gemeente aan te geven.  De meningen van de aanwonenden worden meegewogen in het uiteindelijke plan voor de nieuwe inrichting van dit deel van Klein Haasdal.

Kaartje reconstructie Klein Haasdal Fase 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schetsontwerp en ontwerpnota

Het schetsontwerp geeft een idee van hoe de inrichting van Klein Haasdal er uit zou kunnen zien:

  • De straat wordt op dezelfde manier ingericht als in de eerste fase van Klein Haasdal, dat in 2019 klaar was.
  • In dit gedeelte van Klein Haasdal is veel behoefte aan parkeerplaatsen. De ruimte om nieuwe parkeerplaatsen aan te leggen is echter zéér beperkt.
  • In het gebied wordt een extra riolering aangelegd voor de afvoer van regenwater (deze is niet te zien op het kaartje).

Schetsontwerp inzien (pdf 1,2 MB)

Mocht u moeite hebben met het inzien van deze pdf, kunt u contact opnemen met de gemeente.

Wat gaan we binnen het project niet doen?

De rotonde is geen onderdeel van het project. Zodra de Bekerbaan opnieuw wordt ingericht, komt ook de situatie bij deze rotonde aan de beurt.

Planning

  • 2021 voorbereiden plan
  • 2022 aanbesteding plannen 

Wij verwachten dat het project vóór de zomervakantie van 2022 klaar is.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit project, dan kunt u een mail sturen naar onze projectondersteuner: John Snackers via j.snackers@beekdaelen.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?