Aantal uren: 36 uur
Vergoeding: € 350,- (hbo)
Opleiding: hbo

Wil je ervaren hoe het is om mee te werken binnen het team burgerzaken van Beekdaelen? Ben je ambitieus en op zoek naar een afwisselende, uitdagende en leerzame meewerkstage? Dan maken we graag kennis met jou!
 
Hieronder vijf redenen om stage te komen lopen bij Beekdaelen:

 • Je maakt onderdeel uit van een leuk en compact team (12 gezellige collega’s).
 • Je leert de fijne kneepjes van het vak. Voldoende werkzaamheden en projecten (Europese verkiezingen) om je tanden in te zetten.
 • Je stageopdracht kan in overleg worden aangescherpt.
 • Je wordt uitgenodigd voor Jong Beekdaelen (jongerennetwerk van gemeente Beekdaelen).
 • Beekdaelen staat open voor frisse blikken en ideeën van jong talent.

Is de dienstverlener in je aangewakkerd? Je kunt je interesse kenbaar maken via onderstaande IGOM-link. Deze stagevacature staat open totdat we een stagiair(e) hebben gevonden.

Meer informatie over deze vacature op IGOM.nl(externe link)

Sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert
  Enthousiast geworden over een vacature bij Beekdaelen? Je kunt reageren op een vacature via www.igom.nl(externe link) en ontvangt gelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie vanuit IGOM.
   
 2. Eerste contact
  Hoelang de vacature openstaat, wordt vermeld in de vacaturetekst op IGOM. Na de sluitingsdatum ontvang je zo snel mogelijk een reactie of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Indien dit niet het geval is, hoor je dit ook van ons.
   
 3. Kennismaken
  Het kennismakingsgesprek is erop gericht om elkaar beter te leren kennen en de match met de functie en organisatie vast te stellen. We doen er alles aan om onze gesprekken in een open en vertrouwde sfeer te laten plaatsvinden. Je hoort zo snel mogelijk na het kennismakingsgesprek of je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek. De keuze wordt toegelicht evenals het verdere verloop van de selectieprocedure.
  Hoeveel gespreksrondes er zijn, hangt af van de functie. Het kan zijn dat een assessment wordt afgenomen of referenties worden opgevraagd.
   
 4. Arbeidsvoorwaarden
  Na afronding van de selectieprocedure volgt een keuze. Zijn we allebei nog steeds even enthousiast? Dan volgt het (laatste) arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij afspraken worden gemaakt over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden.
   
 5. Welkom bij Beekdaelen
  Na het ondertekenen van het contract ben je op de startdatum in dienst van gemeente Beekdaelen. Hopelijk voel jij je net zo thuis in Beekdaelen als wij dat doen. Met je leidinggevende en HRM zal je verdere afspraken maken in aanloop naar je eerste werkdag.