Korte update

Heerlen, 25  februari 2022

Geachte belanghebbenden,

Ondanks de slechte weersomstandigheden van de laatste weken hebben we het met extra inspanning en medewerking van onze opdrachtgever de Gemeente Beekdalen toch voor elkaar gekregen om de eerste asfalt in Fase 1 conform planning aangebracht te krijgen.

Door deze inspanning is het voor de bewoners t/m huisnummer 28 weer mogelijk om met de auto tot op hun eigen terrein te komen. Uiteraard dienen we de toplaag van het asfalt nog wel aan te brengen in april waardoor de weg nog 1 dag dicht zal moeten voor al het verkeer.

In samenspraak met de gemeente Beekdalen hebben we tevens besloten om in de carnavalsweek (wo / do / vr) door te gaan met de werkzaamheden. Het betreft dan het plaatsen van de keerwanden thv. huisnummer 28 en het voorbereiden van het straatwerk in Fase 2.

Daarbij kunnen we melden dat de gemeente Beekdalen ons toestemming heeft gegeven om de resterende fases 2+3 in elkaar te laten overvloeien en hierdoor de planning meer te kunnen samenvouwen en uiteindelijk de totale uitvoeringsperiode zo kort als mogelijk te houden.

We vertrouwen erop u met deze publicatie voldoende geïnformeerd te hebben

Wij zien uit naar een prettige samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Het uitvoeringsteam

GEBRS. KURVERS BV
WEGENBOUW / RECYLING / TRANSPORT 

Heeft u gevonden wat u zocht?