Ben jij een inspirerende en enthousiaste leider? Wij zoeken een Teamleider Openbare Ruimte!

Ontdek deze uitdagende rol binnen onze afdeling Ruimte! Samen met ons ambitieuze team werk je aan het beleid en beheer van de openbare ruimte, inclusief water, rioleringen, wegen, verkeer, groen en majeure projecten.

Wat ga je doen?

 • Leiding geven aan een multidisciplinair team van ongeveer 40 professionals.
 • Als operationeel leider initiatieven nemen en verantwoordelijkheid dragen. Jij bent de bruggenbouwer tussen de verschillende disciplines.
 • Bewaken van de planning, voortgang en kwaliteit.
 • Adviseren van het management en het bestuur en deelnemen aan domein overstijgende vraagstukken en bedrijfsvoering.

Ben jij de teamleider die wij zoeken?

Solliciteer nu via igom.nl(externe link)

Sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert
  Enthousiast geworden over een vacature bij Beekdaelen? Je kunt reageren op een vacature via www.igom.nl(externe link) en ontvangt gelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie vanuit IGOM.
   
 2. Eerste contact
  Hoelang de vacature openstaat, wordt vermeld in de vacaturetekst op IGOM. Na de sluitingsdatum ontvang je zo snel mogelijk een reactie of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Indien dit niet het geval is, hoor je dit ook van ons.
   
 3. Kennismaken
  Het kennismakingsgesprek is erop gericht om elkaar beter te leren kennen en de match met de functie en organisatie vast te stellen. We doen er alles aan om onze gesprekken in een open en vertrouwde sfeer te laten plaatsvinden. Je hoort zo snel mogelijk na het kennismakingsgesprek of je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek. De keuze wordt toegelicht evenals het verdere verloop van de selectieprocedure.
  Hoeveel gespreksrondes er zijn, hangt af van de functie. Het kan zijn dat een assessment wordt afgenomen of referenties worden opgevraagd.
   
 4. Arbeidsvoorwaarden
  Na afronding van de selectieprocedure volgt een keuze. Zijn we allebei nog steeds even enthousiast? Dan volgt het (laatste) arbeidsvoorwaardengesprek, waarbij afspraken worden gemaakt over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden.
   
 5. Welkom bij Beekdaelen
  Na het ondertekenen van het contract ben je op de startdatum in dienst van gemeente Beekdaelen. Hopelijk voel jij je net zo thuis in Beekdaelen als wij dat doen. Met je leidinggevende en HRM zal je verdere afspraken maken in aanloop naar je eerste werkdag.