Update 26-10-2022: Werkzaamheden uitgesteld. 
Lees hier meer over in het bericht ‘Uitstel werkzaamheden Molenweg, Brommelen, Brommelenweg en Terlindenweg’.

Vanaf 31 oktober wordt, samen met het asfaltonderhoud, de inrichting van de wegen  Brommelen en de Molenweg aangepast.

Uit verkeersmetingen is gebleken dat er veel te hard wordt gereden en dat de maximumsnelheid van 60km/u wordt overschreden. Verder zijn deze wegen een sluiproute voor verkeer uit Heerlen en Hoensbroek naar Hulsberg. In overleg met een afvaardiging van bewoners uit Swier en Brommelen is de inrichting bezien. De wegen krijgen een 60km/u inrichting.

De maatregelen moeten ertoe leiden dat de snelheid van het gemotoriseerd verkeer wordt verlaagd om daarmee het risico op ongevallen te verminderen. De verkeersveiligheid en leefbaarheid van bewoners en weggebruikers worden hiermee verbeterd.

De inrichtingstekeningen zijn onderstaand bijgevoegd.

Werkzaamheden en planning

De werkzaamheden starten vanaf 31 oktober en duren enkele weken, een en ander afhankelijk van de weersomstandigheden. Door de weersomstandigheden starten de werkzaamheden dus later dan oorspronkelijk (17 oktober) gepland en gecommuniceerd. De werkzaamheden zullen mogelijk enige overlast opleveren; hiervoor vragen wij om uw begrip. Let hierbij op de wegafzettingen en mogelijke omleidingsborden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Kurvers Wegenbouw. Bij vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Erens van Kurvers Wegenbouw, via 06-38505305.
Heeft u vragen over de uitvoering of mogelijke omleidingen, dan kunt u contact opnemen met dhr. R. Looijen van gemeente Beekdaelen, via gemeente@beekdaelen.nl en 088 – 450 2000.
Heeft u vragen over de nieuwe weginrichting, dan kunt u contact opnemen met dhr. R. Walraven van de gemeente Beekdaelen, via gemeente@beekdaelen.nl en 088 – 450 2000.

Heeft u gevonden wat u zocht?