In de maanden februari en maart wordt er gewerkt aan de rijweg Hegge in Schinnen.

De uitvoering verloopt gefaseerd om overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden

De parkeervakken bij Hegge 92 en 94 zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze ruimte wordt nu gebruikt voor de opslag van benodigd materiaal. De rijweg Hegge blijft echter open voor gemotoriseerd verkeer en de inritten blijven bereikbaar.

Afsluiting rijweg Hegge 14 februari tot 15 maart

Vanaf 14 februari aanstaande start Waterschap Limburg met de werkzaamheden aan de leegloopleiding in het asfalt van rijweg Hegge. Gedurende deze periode (van 14 februari tot 15 maart 2024) is de weg, inclusief het trottoir aan de even zijde, volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingsroutes worden aangegeven en het trottoir aan de oneven zijde blijft bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Parkeerinformatie

Tijdens de werkzaamheden aan de leegloopleiding is het blauw gekleurde deel van de rijweg volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Te voet blijft het gebied echter altijd toegankelijk. We vragen vriendelijk om geen auto's te parkeren in het afgesloten deel van de straat gedurende de periode van 14 februari (07.00 uur) tot 15 maart (17.00 uur).

Vuilophaaldienst en Huisnummerindicatie

Gedurende deze periode kunt u uw vuilcontainers op de gebruikelijke ophaaldagen voor 7.00 uur buiten zetten op de reguliere locatie. Zorg ervoor dat uw vuilcontainer duidelijk is voorzien van uw huisnummer, zodat de vuilophaaldienst deze kan legen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking tijdens deze fase van het project.

Kijk voor meer informatie op de projectpagina van Waterschap Limburg(externe link).
Bewoners zijn voor de kerstvakantie via een bewonersbrief op de hoogte gebracht.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Wilt u ook elke twee weken het laatste nieuws van de gemeente Beekdaelen in uw mailbox ontvangen? Meld u dan nu aan via de onderstaande link!

Aanmelden digitale nieuwsbrief(externe link)

Lees meer over aanmelden digitale nieuwsbrief

Heeft u gevonden wat u zocht?