Week 2, de week van 10 januari 2022, zullen de Nutsbedrijven starten met werkzaamheden aan de Hulterweg en het kruispunt van de Altaarstraat en Romenkamp te Oirsbeek.

Met deze werkzaamheden worden door de firma Hurkmans diverse kabels en leidingen verplaatst of vernieuwd als voorbereiding op de reconstructie die binnenkort van start zal gaan.

Gedurende de werkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van werkvakken met wegafsluitingen en tijdelijke omleidingsroutes. Dit zal enige hinder met zich meebrengen in de bereikbaarheid, hiervoor vragen we om uw begrip en medewerking.

De werkzaamheden gaan ongeveer twee weken duren waardoor u in die twee weken niet via de Provincialeweg de Hulterweg kunt bereiken. Een alternatieve route is mogelijk door de omleidingsroute via Klein-Doenrade te volgen.

Ook het kruispunt Altaarstraat-Romenkamp zal gedurende twee weken worden afgesloten voor verkeer. Het bereiken van de Provincialeweg blijft mogelijk via de Dorpstraat en de Putstraat. Globaal zullen de werkzaamheden in dit gebied vier weken duren, e.e.a. uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Aanwonenden hebben van de Nutsbedrijven reeds separaat bericht ontvangen.

Heeft u gevonden wat u zocht?