Waterschap Limburg werkt op dit moment aan het vergroten van hun regenwaterbuffer aan de Limietweg. Hierdoor kan er straks meer water wordt opgevangen tijdens hevige neerslag. 
Daarnaast wordt er ook een nieuwe leiding parallel aan de Limietweg richting Beijlkensweg aangelegd ten behoeve van de afvoer.

Tijdens de werkzaamheden is de Limietweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 28 januari.

Fietsers kunnen gebruik  maken van de route Oirsbekerweg – Hommerterweg – Hommerterveldweg – Limietweg en vice versa.
Vanaf 31 januari 2021 is ook de kruising Beijlkensweg-Limietweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Meer hierover leest u in de berichtgeving over de Beijlkensweg.
De overzichtskaart omleiding Beijlkensweg en Limietweg kunt u hieronder downloaden/raadplegen.

Uitvoering

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Janssen Group uit Maastricht. Direct aanspreekpunt voor de werkzaamheden is de toezichthouder van dit project, Joris Roelofs (bureau Kragten). Heeft u vragen neem dan contact op met de gemeente via gemeente@beekdaelen.nl of bel 088 - 450 2000.

Project Water in Balans

Deze maatregel aan de Beukenberg maakt onderdeel uit van het project ‘Water in Balans, Oirsbeek fase 2’, waarbij Waterschap Limburg en gemeente Beekdaelen de handen ineen hebben geslagen om de kans op wateroverlast te verminderen. Dat wordt bereikt door de aanleg van nieuwe regenwaterbuffers en uitbreiding van de capaciteit bestaande regenwaterbuffers. Kijk voor meer informatie op www.waterschaplimburg.nl/oirsbeek-amstenrade(externe link).

Overzichtskaart omleiding Beijlkensweg en Limietweg

Heeft u moeite met het lezen van het document, dan kunt u contact met ons opnemen via gemeente@beekdaelen.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?