Gemeente Beekdaelen neemt jaarlijks veel besluiten over onderwerpen die gevolgen kunnen hebben voor u en/of uw omgeving. Denk aan een bestemmingsplan, verkeersbesluit, bouwvergunning of het kappen van een boom. Ook nieuwe en aangepaste verordeningen/regelingen vallen onder deze besluiten.

Overzicht van alle bekendmakingen gemeente Beekdaelen

Wij publiceren officiële bekendmakingen op de landelijke website www.overheid.nl. Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, nieuwe verordeningen en beleidsregels.

U vindt op deze pagina de officiële bekendmakingen van de gemeente Beekdaelen van de afgelopen week en van de afgelopen maand, met de nieuwste bovenaan. Bent u opzoek naar eerdere bekendmakingen maak dan gebruik van het zoekveld.

Bekendmakingen van de afgelopen week

Bekendmakingen van de afgelopen maand

Gemeente Beekdaelen publiceert de meeste officiële bekendmakingen, samen met ander nieuws, met ingang van 1 januari 2023 wekelijk in het huis-aan-huisblad Hallo Beekdaelen.

Daarnaast zijn geprinte exemplaren van deze publicaties verkrijgbaar bij:
Gemeentehuis Nuth, Deweverplein 1, 6361 BZ Nuth
(bij de receptie bij de hoofdingang)

Ook kunt u in het webarchief zoeken naar oude bekendmakingen.

E-mailservice met berichten over uw buurt

Wilt u officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de attenderingsservice. U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Beekdaelen en andere lokale overheden dan automatisch. U kunt uw persoonlijke voorkeur instellen, bijvoorbeeld van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen en voor welke omgeving. Dit kan de gehele gemeente betreffen of uw eigen postcodegebied. U heeft hierbij tevens de mogelijkheid om een selectie te maken op het type bekendmaking. U kunt ook zoeken op overheid.nl.

App 'Over uw buurt'

U kunt ook de App ‘Over uw buurt’ gebruiken. Meer informatie over de app leest u op de website Over uw buurt.

Heeft u gevonden wat u zocht?