De gemeente Beekdaelen vindt het belangrijk dat de gemeentelijke websites en apps voor iedereen toegankelijk zijn. Ook voor mensen met bijvoorbeeld een visuele handicap, dyslexie of leeshandicap. En dat is een grote groep in Nederland. Het is belangrijk dat iedereen onze digitale informatie kan lezen, op ieder apparaat, op ieder moment en op iedere locatie, ongeacht leeftijd, ervaring, situatie of beperking.

Gemeente Beekdaelen wil voldoen aan de toegankelijkheidseisen van WCAG 2.1, niveau AA. Voldoen aan deze eisen maakt onze websites en apps gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen.

Heeft u problemen met de toegankelijkheid van een van onze websites, neem dan contact op via webmaster@beekdaelen.nl. Wij nemen dan contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

  • Toegankelijkheidsverklaring website www.beekdaelen.nl
    Status toegankelijkheidslabel van www.beekdaelen.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  • Toegankelijkheidsverklaring website www.beekdaelensociaal.nl
    Status toegankelijkheidslabel van Beekdaelen Sociaal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  • Toegankelijkheidsverklaring iBurgerzaken Beekdaele

    Status toegankelijkheidslabel van iBurgerzaken Beekdaelen. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

  • Toegankelijkheidsverklaring iBabs bestuurlijke informatie
    Status toegankelijkheidslabel van iBabs bestuurlijke informatie. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  • Toegankelijkheidsverklaring Begrotingsapp Beekdaelen
    Status toegankelijkheidslabel van Begrotingsapp Beekdaelen. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  • Toegankelijkheidsverklaring JCC Afspraken
    Status toegankelijkheidslabel van JCC Afspraken. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

  • Toegankelijkheidsverklaring¬†Fixi website

    Status toegankelijkheidslabel van Fixi. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)
  • Toegankelijkheidsverklaring Fixi app
    Status toegankelijkheidslabel van Fixi app. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

Heeft u gevonden wat u zocht?