De gemeente Beekdaelen publiceert haar officiële bekendmakingen op de landelijke website www.overheid.nl(externe link). Het gaat dan om besluiten over bijvoorbeeld vergunningen, nieuwe verordeningen en beleidsregels. Daarnaast publiceert de gemeente Beekdaelen de meeste officiële bekendmakingen, samen met ander nieuws, ook in enkele weekkranten die huis-aan-huis verspreid wordt (zie verder onderaan deze pagina).

Via onderstaande knoppen kunt u zoeken op de officiële bekendmakingen van de afgelopen week en van de afgelopen maand.

Bekendmakingen van de afgelopen week

Bekendmakingen van de afgelopen maand

E-mailservice met berichten over uw buurt

Wilt u de officiële berichten over uw omgeving via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice van Overheid.nl, via https://www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt(externe link). U ontvangt bekendmakingen van de gemeente Beekdaelen en andere lokale overheden dan automatisch. U kunt uw persoonlijke voorkeur instellen, bijvoorbeeld van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen en voor welke omgeving. Dit kan de gehele gemeente betreffen of uw eigen postcodegebied. U heeft hierbij tevens de mogelijkheid om een selectie te maken op het type bekendmaking. U kunt ook zoeken op overheid.nl.

Bestemmingsplannen

Bent u op zoek naar een bestemmingsplan? Kijk dan op www.ruimtelijkeplannen.nl(externe link).

Wekelijkse publicaties in weekbladen

Gemeente Beekdaelen publiceert de meeste officiële bekendmakingen, samen met ander nieuws, ook in enkele weekbladen die huis-aan-huis verspreid worden. Lees ook: Afronding aanbesteding publicaties gemeente in één weekblad

Onderaan deze pagina kunt u met ingang van 22 november 2022 deze publicaties wekelijks online inzien. (Kunt u het Pdf niet openen en/of niet lezen? Neemt u dan contact op met gemeente Beekdaelen via 088 – 450 2000 of gemeente@beekdaelen.nl).

Daarnaast zijn geprinte exemplaren van deze publicaties vanaf 22 november 2022 verkrijgbaar bij:

  • Gemeentehuis Nuth, Deweverplein 1, 6361 BZ Nuth
    Bij de receptie bij de hoofdingang
  • Informatiepunt Schinnen, Scalahof 1, 6365 BK Schinnen
    Hoofdingang gemeentehuis. Geopend elke maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Informatiepunt Schinveld, A Ge Water 20a, 6451 CD Schinveld
    In het gebouw van CMWW. Geopend: elke dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.30 uu

Heeft u gevonden wat u zocht?