Datum: 25 april 2022

Aan: de bewoner(s) van dit pand 
Onderwerp: Werkzaamheden aan het gas-en/of elektriciteitsnet in uw straat 


Geachte bewoner, 

Enexis brengt stroom en gas bij u in huis. Dat doen we via een ondergronds netwerk van kabels en leidingen. Om storingen te voorkomen, onderhouden wij ons netwerk goed. Daarom werken we binnenkort in uw straat aan het gas-en/of elektriciteitsnet. 

Wanneer beginnen onze werkzaamheden?

Meestal merkt u niets van ons onderhoud. Maar deze keer wel. Vanaf donderdag 28 april 2022 gaan we in uw straat aan de slag. Dit kan betekenen dat we tijdelijk straatstenen of beplanting weghalen en gaan graven. Dit is nodig om de werkzaamheden aan onze kabels of leidingen te kunnen verrichten. Enexis voert dit onderhoud uit.
Op donderdag 2 juni 2022 is het werk waarschijnlijk klaar.*

Wat betekent dit voor u? 

Dat de toegang tot het Winkelpaadje, gelegen tussen de Dorpstraat 46 en Viel 2 dicht zal zijn gedurende de aangegeven periode. We doen er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Graag uw begrip. 

Met vriendelijke groet, 
Uitvoerder Enexis Netbeheer B.V.

* Aanvullende informatie per 25 mei 2022: Door omstandigheden lopen de werkzaamheden uit. De verwachting is dat de werkzaamheden rond 22 juni 2022 gereed zullen zijn. Lees ook de bewonersbrief van Enexis van 25 mei hierover.