Datum: 14 maart 2022

Aan de bewoners Op de Bies / inwoners Schimmert

Beekdaelen, 14 maart 2022

Beste mensen, 

Ook deze maand hebben we weer een aantal ontwikkelingen te melden en daarnaast willen we jullie ook graag uitnodigen voor een live bijeenkomst, maar daarover later meer.

Conceptplan

Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief is het architectenpaar Maurer United aan de slag gegaan met de concepttekeningen voor een stedenbouwkundig plan. Wij zijn heel blij met het organische, natuurlijke, duurzame resultaat en willen deze beelden dan ook graag met jullie delen. Hier beneden al een kleine teaser; de rest van de beelden willen we  aan jullie tonen tijdens de live bijeenkomst. 
Bij deze teaser moet worden opgemerkt dat de verschillende Tiny Houses nog fictief zijn, maar dat het gaat om de indeling, sfeer en vorm van het terrein en het gemeenschappelijk gebouw.

Stedenbouwkundig plan gecreëerd door Maurer United

Commissievergadering

Afgelopen donderdag 10 maart zijn we als groep aangesloten bij de commissievergadering in het gemeentehuis te Nuth om ook daar te vertellen over de vorderingen van het project. De presentatie die we daar hebben gegeven was informatief van aard, bedoeld om de raadsleden betrokken te houden/maken bij de laatste ontwikkelingen van het project. Het was een fijne vergadering, waar we louter positieve reacties hebben ontvangen van de aanwezige raadsleden.

Live bijeenkomst

Nu de maatregelen het weer toelaten willen we jullie graag uitnodigen voor een fysieke bijeenkomst op zaterdag 2 april tussen 10.00-12.00 uur in het gemeenschapshuis van Schimmert (Oranjeplein 10). Tijdens deze bijeenkomst willen we jullie graag live bijpraten over de ontwikkelingen van het project en de concepttekeningen met jullie delen. Na de presentatie is er natuurlijk ruimte voor vragen en opmerkingen, maar bovenal vinden we het fijn om elkaar ook weer wat beter te leren kennen onder het genot van een kop koffie of thee!
Zijn jullie erbij op 2 april? Meld je dan aan.

Vragen en reacties

Tot zover ons nieuws. Mochten er vragen zijn over deze mailing, of hebben jullie andere vragen, aarzel niet om ze ons te stellen.

Mocht u vragen hebben over deze bewonersbrief, neem dan contact op met de gemeente via 088 - 450 2000 of gemeente@beekdaelen.nl onder vermelding van de titel van de bewonersbrief.


Met hartelijke groet,

Namens Bewoners Buurschap Op de Bees
Namens Gemeente Beekdaelen