Het is voor het eerst in de geschiedenis van de OLS-federatie dat het OLS in het pittoreske Doenrade wordt gehouden.

Voorbije weken heeft een werkgroep, aan de hand van diverse beoordelingscriteria, een weloverwogen keuze gemaakt om te komen tot een geschikte locatie binnen de gemeente Beekdaelen. Gezien de korte voorbereidingstijd, is met name de geschiktheid en beschikbaarheid van het evenemententerrein van doorslaggevende aard geweest.
 
Betreffende locatie kenmerkt zich door een schitterende landelijke ligging. Dankzij de fantastische medewerking van grondeigenaren en pachters kan er een voldoende groot feestterrein worden ingericht.
 
Ger Koopmans, voorzitter van het stichtingsbestuur, is ervan overtuigd dat de negen schutterijen van Beekdaelen in een oase van groen gaan zorgdragen voor een schitterende organisatie, waarbij de schutters kunnen schieten op ‘een zalig stuk van Zuid-Limburg’.
 
Inmiddels is ook bekend dat het Kinjer-OLS gaat plaatsvinden op donderdag 27 juni. Zondag 7 juli is de strijd om d’n Um.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Wilt u ook elke twee weken het laatste nieuws van de gemeente Beekdaelen in uw mailbox ontvangen? Meld u dan nu aan via de onderstaande link!

Aanmelden digitale nieuwsbrief(externe link)

Lees meer over aanmelden digitale nieuwsbrief

Heeft u gevonden wat u zocht?