Functie: gemeentesecretaris/algemeen directeur

Beekdaelen b(l)oeit

Sinds september 2018 werk ik voor gemeente Beekdaelen. Voorheen heb ik gewerkt bij een dochteronderneming van DSM, de provincie Limburg en Zuyd Hogeschool. Wat ik fijn vind in mijn huidige baan, is het directe contact met inwoners, de goede samenwerking met het bestuur en de gezellige sfeer met de vele betrokken collega’s. Beekdaelen b(l)oeit is merkbaar als ik in Beekdaelen wandel, fiets of van de ene kern naar de andere rij. Ik zie het potentieel van onze gemeente en wil graag meewerken aan belangrijke vraagstukken, zoals hoe we onze gemeente verder gaan inrichten als het gaat om landbouw, toerisme en recreatie, gezondheid en retail.

Werk dat ertoe doet

Elke dag ga ik met een blij gevoel naar het werk. Dat wordt vooral bepaald door de fijne collega’s waar ik mee samenwerk en ik vind oprecht dat ik waardevol werk heb. Werk dat ertoe doet. Ik ben trots als we de juiste antwoorden hebben gegeven, de juiste voorstellen hebben geschreven en de juiste voorzieningen hebben getroffen voor onze inwoners en ondernemers. Binnen de gemeente wordt in teamverband gewerkt en leveren we gezamenlijk resultaat op. Je bent geen eenpitter binnen onze organisatie. Samenwerken is belangrijk, missers maken mag en het voelt goed om samen de handen uit de mouwen te steken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Ik hou van de we-gaan-ervoor-mentaliteit!

"Ik zie het potentieel van onze gemeente en wil graag meewerken aan belangrijke vraagstukken"

Kansen pakken

We werken aan, in en voor een moderne, eigentijdse en sfeervolle organisatie. We zijn een relatief nieuwe organisatie, waar nog volop kansen liggen en collega’s ook gestimuleerd worden om nieuwe wegen te bewandelen. Ik hoop dat iedere (nieuwe) collega zich vrij voelt om hier invulling aan te geven. Het is goed dat we - in en door vertrouwen - nieuwe paden bewandelen en vanuit daar kunnen we leren. Wat goed gaat, behouden we en iets dat niet goed gaat, daar leren we van. Het is hard werken binnen gemeente Beekdaelen; je krijgt er waardering, erkenning en veel collegialiteit voor terug. Hier sta en ga ik voor. Wees welkom!