Sinds juni 2020 werkt de Gemeente Beekdaelen samen met Streetwise om startende en ervaren ondernemers te begeleiden bij het vestigen en/of uitbreiden binnen winkelgebieden.

In de samenwerking wordt ervoor gezorgd dat winkelgebieden, zoals bijvoorbeeld in de kernen Nuth, Schinnen, Oirsbeek/Amstenrade en Schinveld, ook in de toekomst op een goede manier kunnen blijven bestaan.  Streetwise lost blokkades op die de ontwikkelingen in een winkelgebied in de weg staan. Zij spreken de taal van de overheid, de financier, de vastgoedmarkt en de ondernemer. Doordat ze zich opstellen als verbindende partij weten ze de uiteenlopende belangen samen te brengen om kernwinkelgebieden weer toekomstbestendig te maken. 

Streetwise komt graag in contact met ondernemers die zich willen vestigen of willen uitbreiden in de gemeente Beekdaelen. Ondernemers kunnen een beroep doen op de ondersteuning van Streetwise voor o.a. het opstellen van een ondernemingsplan, het vinden van een geschikte locatie en huurvoorwaarden, financieringsmogelijkheden en vergunningaanvragen. Ook met verhuurders van leegstaand commercieel vastgoed gaan zij graag in gesprek.
 
Meer informatie Stichting Streetwise

Heeft u gevonden wat u zocht?