Gemeente Beekdaelen werkt samen met Streetwise om startende en ervaren ondernemers te begeleiden bij het vestigen en/of uitbreiden binnen winkelgebieden.

In de samenwerking wordt ervoor gezorgd dat winkelgebieden, zoals bijvoorbeeld in de kernen Nuth, Schinnen, Oirsbeek/Amstenrade en Schinveld, ook in de toekomst op een goede manier kunnen blijven bestaan.  Streetwise lost blokkades op die de ontwikkelingen in een winkelgebied in de weg staan. Zij spreken de taal van de overheid, de financier, de vastgoedmarkt en de ondernemer. Doordat ze zich opstellen als verbindende partij weten ze de uiteenlopende belangen samen te brengen om kernwinkelgebieden weer toekomstbestendig te maken. 

Streetwise komt graag in contact met ondernemers die zich willen vestigen of willen uitbreiden in de gemeente Beekdaelen. Ondernemers kunnen een beroep doen op de ondersteuning van Streetwise voor o.a. het opstellen van een ondernemingsplan, het vinden van een geschikte locatie en huurvoorwaarden, financieringsmogelijkheden en vergunningaanvragen. Ook met verhuurders van leegstaand commercieel vastgoed gaan zij graag in gesprek.
 
Meer informatie Stichting Streetwise(externe link)

Informatieve flyer van Stichting Streetwise voor Beekdaelen

Flyer: Samen starten met Streetwise: Open uw zaak in Beekdaelen! De tekst op de afbeelding vindt u onder de afbeelding.

Samen starten met Streetwise: Open uw zaak in Beekdaelen!

Vanaf 2020 heeft de gemeente Beekdaelen een samenwerkingsovereenkomst met Stichting Streetwise. Zij begeleiden startende en ervaren ondernemers naar vestiging binnen een winkelgebied.

Van ondernemingsplan tot locatie, van financiering tot vergunningen: Streetwise heeft op alle vlakken het netwerk en de kennis in huis om je naar de meest geschikte locatie te begeleiden. Deze begeleiding is kosteloos voor ondernemers die zich willen vestigen in een van de winkelgebieden in onze gemeente, die zich bevinden in de dorpskernen van:

Nuth, Amstenrade, Schinveld, Schinnen, Oirsbeek, Schimmert of Hulsberg.

Ondernemen in Beekdaelen is ondernemen in een landelijke en groene gemeente tussen de stedelijke gebieden van de Westelijke Mijnstreek en Parkstad Limburg.
In Beekdaelen wonen ruim 36.000 mensen, verdeeld over 15 dorpskernen, in een gebied dat bijna 8.000 hectare groot is.
De leefbare en groene woonomgeving, het prachtige landschap, de aanwezigheid van recreatieve voorzieningen, verblijfsaccommodaties en goede horeca oefenen in toenemende mate aantrekkingskracht uit op bezoekers uit de regio en ver daarbuiten.

Een winkel of horecagelegenheid starten in Beekdaelen?
Ga naar www.wijzijnstreetwise.nl(externe link) voor meer informatie en contactgegevens.
 

Heeft u gevonden wat u zocht?