Bent u werkloos en bent u op zoek naar werk? Of begint u net op de arbeidsmarkt en lukt het niet om aan het werk te komen? Wij geven u informatie en tips voor het vinden van een baan. Liefst betaald en anders vrijwillig.
Heeft u geen baan? En daardoor geen of weinig inkomen? Of schulden?
Wij kijken samen met u of u (tijdelijk) een bijstandsuitkering kunt krijgen. Of een andere vorm van ondersteuning.

  • Inwoners van de gemeente Beekdaelen, die in de voormalige gemeente Onderbanken wonen en (tijdelijk) geen inkomen hebben, kunnen terecht bij ISD BOL.
  • ISD BOL is gevestigd in het gemeentehuis van Brunssum en ondersteunt – naast inwoners van de voormalige gemeente Onderbanken – ook mensen uit de gemeenten Brunssum en Landgraaf.
  • Inwoners van de gemeente Beekdaelen, die in de voormalige gemeente Nuth wonen en (tijdelijk) geen inkomen hebben, kunnen terecht bij ISD Kompas.
    ISD Kompas is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Nuth en ondersteunt – naast inwoners van de voormalige gemeente Nuth – ook mensen uit de gemeenten Simpelveld en Voerendaal.
  • Inwoners van de gemeente Beekdaelen, die in de voormalige gemeente Schinnen wonen en (tijdelijk) geen inkomen hebben, kunnen terecht bij de sociale dienst Schinnen. Deze is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Schinnen en bereikbaar via e-mail participatie@beekdaelen.nl en telefonisch via 088-4502000 (telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur).

Heeft u gevonden wat u zocht?