Op donderdag 20 juni organiseert gemeente Beekdaelen om 19.00 uur een informatieavond over de ontwikkelingen in Schinveld. U bent van harte welkom in de Schinvelderhoeve.

U kunt zich tijdens deze avond laten informeren over de stand van zaken van het ontwikkelen van de deelgebieden uit het Masterplan 2.0. Verder praten we u bij over de voortgang van de aanpak van ondermijning. Ook kunt u in gesprek gaan met de projectleiders en bestuurders. Wethouders Reijnders, wethouder Hermans en de burgemeester zijn aanwezig.

Meld u aan

Als u komt, ontvangen we graag uw aanmelding. Aanmelden kan via www.beekdaelen.nl/form-schinveld. Bent u niet handig met een computer? Dan kunt u bellen naar ons klantcontactcentrum en doen zij de aanmelding voor u. U kunt bellen naar 088 - 450 20 00 (maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 12.30 uur).

Wat vooraf ging

In 2012 is een Masterplan opgesteld voor de kern Schinveld. Het centrum van het dorp heeft namelijk een aantal punten om aan te werken. Zo zijn er nog maar weinig winkeliers actief en staan een aantal gebouwen leeg. Dit heeft invloed op de uitstraling en het aanzien van het dorp, maar ook op de kwaliteit van leven en het gevoel van veiligheid.

Een deel van het Masterplan is uitgevoerd. In maart 2023 is opnieuw met inwoners gesproken over de wensen en behoeften voor de toekomst. Dit heeft geleid tot het Masterplan 2.0.

Op 20 juni praten we u graag bij over de stand van zaken. Graag tot dan!

Heeft u gevonden wat u zocht?