Losse stoeptegel? Omgewaaide boom? Kapotte lantaarnpaal of zwerfafval? Geef dan een melding door via FIXI. Wij lossen het probleem dan zo snel mogelijk op.

Melding doen via FIXI

logo FixiDoet u vaker een melding?

Maak het u nóg gemakkelijker en download de FIXI app op uw mobiel. Dit kan in de Google Play Store of in de App Store. Dan hoeft u uw gegevens maar eenmalig in te vullen, kunt u overal en meteen een melding doen en blijft u op de hoogte van de status van uw melding.

Heeft u een dringende storing of een melding waar uit veiligheidsoverwegingen direct actie op moet worden ondernomen? Geef dan uw melding telefonisch door via 088-450 2000.

Heeft u een vraag over het gebruik van Fixi?

Op de website van Fixi vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen(externe link). Bijvoorbeeld over het maken van een melding, het Fixi account, de afhandeling van meldingen, meldingen openbaar/privé en het verwijderen of aanpassen van meldingen.   

Illegale dumping of drugsafval?

Lees meer over wat u moet doen als u drugsafval ziet.

Groen

De gemeente Beekdaelen beheert de openbare groenvoorzieningen. Hinder met betrekking tot gemeentelijke groenvoorzieningen, zoals een omgevallen boom op de rijweg of boom-, bermen- of plantsoenonderhoud, kunt u melden.

Let op: de groenvoorzieningen binnen de gemeente Beekdaelen worden in 2019 onderhouden overeenkomstig de lopende onderhoudscontracten van de voormalige gemeenten Nuth, Onderbanken en Schinnen. Hierdoor kan de wijze van onderhoud, frequentie en het onderhoudsbeeld per deelgebied verschillend zijn. Heeft u vragen over het groenonderhoud in uw woonomgeving dan informeren wij u graag.

Openbare verlichting

Binnen de gemeente Beekdaelen onderhoudt het bedrijf Ziut de openbare verlichting. Ziet u binnen de gemeente straatverlichting die niet goed werkt, dan kunt u dit rechtstreeks bij Ziut doorgeven. Handig om te weten:

  • Indien bekend kunt u tevens het lichtmastnummer (sticker op de lantaarnpaal) doorgeven.
  • Ziut streeft ernaar om de melding binnen 14 dagen op te lossen.
  • Soms ligt het probleem niet bij de lantaarn zelf, maar in de bekabeling. In dat geval wordt uw melding doorgestuurd naar de netbeheerder.

Meld de storing openbare verlichting bij Ziut

Afval

Binnen de gemeente Beekdaelen zijn vooralsnog twee reinigingsdiensten verantwoordelijk voor het inzamelen van het huishoudelijk afval. Rd4 Reinigingsdiensten voor de voormalige gemeenten Nuth en Onderbanken en RWM NV voor de voormalige gemeente Schinnen.

Vragen of meldingen Rd4

Voor alle vragen of meldingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Rd4.

Vragen of meldingen RWM NV

Voor alle vragen of meldingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met RWM.

Water

De Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) is de drinkwaterleverancier voor alle huishoudens in Limburg. Daarnaast leveren zij ook leidingwater aan Limburgse bedrijven. Voor alle vragen of meldingen rondom water, zoals en calamiteit of storing in het drinkwater, vragen wij u rechtstreeks contact op te nemen met WML. Bel 043 309 0909.

Heeft u gevonden wat u zocht?