Ondernemersverenigingen

In de gemeente Beekdaelen zijn de volgende ondernemersverenigingen actief.

De Belangengroep Bedrijventerreinen Nuth

De Belangengroep Bedrijventerreinen Nuth (BBN) behartigt de belangen van alle ondernemers op de bedrijventerreinen de Horsel en de Reuken in Nuth en de Steeg in Schimmert.

Belangengroep Bedrijventerreinen Nuth(externe link)

Ondernemersvereniging Groot Nuth

Ondernemersvereniging Groot Nuth (OGN) bundelt de krachten van alle ondernemers in de voormalige gemeente Nuth bestaande uit de dorpskernen Nuth, Schimmert, Hulsberg, Wijnandsrade en Vaesrade.

Ondernemersvereniging Groot Nuth(externe link)

Ondernemersvereniging Groot Schinnen

Ondernemersvereniging Groot Schinnen (OVGS) bundelt de krachten van alle ondernemers in de  voormalige gemeente Schinnen bestaande uit de dorpskernen Schinnen, Oirsbeek, Amstenrade, Doenrade Puth en Sweikhuizen.

Ondernemersvereniging Groot Schinnen(externe link)

Business Club Onderbanken

De ondernemersvereniging Business Club Onderbanken (BCO) bundelt de krachten van alle ondernemers in de voormalige gemeente Onderbanken bestaande uit de dorpskernen Bingelrade, Schinveld, Merkelbeek en Jabeek.

Business Club Onderbanken(externe link)

Businessclub Beekdaelen

Bovenstaande ondernemersverenigingen hebben zich in juni 2018 verbonden aan een overkoepelende stichting Businessclub Beekdaelen. Vanuit deze stichting worden door de vier bovenstaande ondernemersverenigingen gemeenschappelijk bijeenkomsten georganiseerd en wordt opgekomen voor de belangen van ondernemers uit de gemeente Beekdaelen. Dit met als doel het ondernemende karakter van de gemeente Beekdaelen nóg steviger op de kaart zetten.

Businessclub Beekdaelen(externe link)