Als gevolg van de vorstperiode de afgelopen weken is het helaas niet gelukt om alle werkzaamheden rondom de Provinciale weg te Oirsbeek af te ronden.

Vanaf vrijdag 23 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023 heeft de aannemer kerstsluiting en liggen de werkzaamheden dus tijdelijk stil. In het nieuwe jaar, vanaf de week van 9 januari 2023 heeft de aannemer nog enkele weken nodig voor de werkzaamheden aan de bestrating in de laatste fase van het project.

Conform planning wordt de rijweg wel met ingang van zaterdag 24 december 2022 voor alle doorgaand verkeer weer opengesteld. 

Let op: Omdat de asfaltdeklagen, belijningen en rode coating nu nog ontbreken, zullen tijdelijke waarschuwingsborden worden geplaatst om de weggebruikers te attenderen op de nieuwe verkeerssituatie. Snelheidslimiet is nu 30 km/uur ter plaatse en rechts heeft voorrang! Na de carnaval 2023 worden de asfaltdeklagen gerealiseerd, waarna ook de definitieve belijning en rode coating wordt aangebracht. Hiervoor moet de doorgaande rijweg voor alle verkeer nog eenmaal enkele dagen worden afgesloten. Voor deze laatste werkzaamheden volgt nog meer informatie.

Lees ook de Bewonersbrief Kurvers BV Update herinrichting Provincialeweg te Oirsbeek 21-12-2022

Heeft u gevonden wat u zocht?