Nieuw model Nederlandse identiteitskaart

Heeft u een nieuwe identiteitskaart nodig? Op 2 augustus 2021 wordt het nieuwe model van de Nederlandse identiteitskaart geïntroduceerd.

Als gevolg hiervan kunnen er vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd.

Gevolgen aanvraag- en uitgifte van reisdocumenten en tijdens overgangsweekend

De leverancier van de kaarten is genoodzaakt om voor de overgang naar het nieuwe model de productie van zowel identiteitskaarten als paspoorten tijdelijk stil te leggen. Vanaf donderdag 29 juli 11.00 uur tot en met zondag 1 augustus kunnen daarom geen (spoed)paspoorten en (spoed)identiteitskaarten worden aangevraagd bij de gemeentebalie. Uitreiking van documenten kan wél doorgaan.

Contact en nieuws

Hier vindt u de contactgegevens en openingstijden van de gemeente. Verder vindt onder Actueel nieuwsberichten, bekendmakingen wen wegwerkzaamheden. Ook vindt u hier o.a. informatie over hoe u een melding openbare ruimte kunt doorgeven.

Contact en openingstijden

Op deze pagina zijn de contactgegevens van de gemeente Beekdaelen voor u op een rij gezet. Veel kan online geregeld worden, maar wij kunnen u ook telefonisch of op afspraak aan onze servicebalies helpen.

Contact en openingstijden

Melding, klacht of bezwaar

Hier leest u hoe u een melding, klacht, bezwaar of informatieverzoek bij de gemeente Beekdaelen kunt indienen.

Melding, klacht of bezwaar

Actueel

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten, bekendmakingen en wegwerkzaamheden van de gemeente Beekdaelen.

Actueel