De inhoud is geladen.

Logo gemeente Beekdaelen

Beekdaelen Sociaal

Heeft u een vraag op het gebied van (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, verenigingsleven, vervoer, burgerinitiatieven?

Website Beekdaelen Sociaal

Heeft u een vraag op het gebied van (mantel)zorg, vrijwilligerswerk, verenigingsleven, vervoer, burgerinitiatieven? Bezoek dan de website Beekdaelen Sociaal - Zorg & Welzijn met veel informatie, overzichtelijk op een rij.

Beekdaelen Sociaal - Zorg & Welzijn

Sociale kaart

De sociale kaart is een belangrijk onderdeel van de website Beekdaelen Sociaal. Deze kaart is een overzicht van organisaties en verenigingen die in Beekdaelen actief zijn binnen Zorg & Welzijn. Door de eenvoudige zoekfunctie is informatie snel en makkelijk vindbaar. Daarnaast is de sociale kaart een middel voor organisaties om zichzelf onder de aandacht te brengen van mensen die naar ze op zoek zijn.

  De weg naar de gemeente

  Kunt u ondanks de uitgebreide informatie op de website Beekdaelen Sociaal geen antwoord vinden op uw vraag. Bijvoorbeeld omdat uw vraag heel persoonlijk is of een situatie te ingewikkeld. Dan zijn wij voor vragen over Zorg & Welzijn bereikbaar via:

  Afspraak

  Wij ondersteunen u zo goed mogelijk. Indien nodig maken we graag een afspraak bij u thuis. Een consulent van de gemeente komt dan in de meeste gevallen persoonlijk naar u toe. We staan midden in de samenleving en daar hoort bij dat we u in uw vertrouwde omgeving spreken.

  Voor een afspraak met een consulent van het Sociaal Domein is het alleen mogelijk om telefonisch via nummer 088-450 2000 (bereikbaar van ma t/m vrij van 8:30 tot 12:30 uur) een afspraak te maken.

  Dorps­coördinatoren Beekdaelen

  Samen maken wij het verschil

  Heeft u een vraag, een situatie, een idee of wilt u een ervaring bespreken? 
  Neem dan contact op met de dorpscoördinatoren. 
  Wij bieden hulp door mee te denken, te informeren, adviseren en/of begeleiden en zijn het eerste aanspreekpunt tussen inwoners, verenigingen/organisaties, ondernemers en de gemeente. 
  Wij gaan graag met u in gesprek over de kansen en mogelijkheden.

  Bereikbaarheid dorps­coördinatoren op maandag t/m woensdag van 9 uur tot 17 uur en op donderdag van 9 uur tot 12.30 uur.

  Moon Hendrix en Hanneke Reul 
  Telefoon: 088 - 450 2000
  Mail: dorpscoordinator@beekdaelen.nl

  Meedenkers Beekdaelen

  Heb je te maken met een situatie of probleem waar je alleen lastig uitkomt? Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt en je helpt om zaken weer op orde te krijgen? Schakel dan de kosteloze hulp van een onafhankelijke meedenker in!

  Meedenkers Beekdaelen

  Meedenkers Beekdaelen