De planontwikkeling gemeenschapshuis/BMV Puth omvat onder andere de aanleg van een parkeervoorziening die tevens dient als transferium voor de Beekdaelenroute.

De komende periode wordt een deel van de definitieve parkeervoorziening (het transferium) aangelegd. Het bestemmingsplan voor het gemeenschapshuis BMV Puth is echter nog onder voorbehoud. Het deelproject Transferium Puth is dusdanig ontworpen dat het een verbetering is van de huidige situatie en de Beekdaelenroute hoe dan ook een mooi transferium rijker is.

De realisatie van dit deelproject is inmiddels definitief gegund aan aannemer Mourik Infra B.V. te Echt. De aannemer zal de omgeving steeds tijdig informeren als werkzaamheden worden uitgevoerd.

Helaas brengen bouwwerkzaamheden altijd wel enige vorm van overlast met zich mee, zeker voor de omwonenden. Denk bijvoorbeeld aan mogelijke geluidshinder tijdens werkuren, het zwaardere bouwverkeer en het parkeren van werkbussen. Daarvoor vragen wij uw begrip.

Meer informatie en contactgegevens

Deze webpagina wordt regelmatig aangevuld zodra er nieuwe informatie bekend en beschikbaar is.
Voor meer vragen over dit deelproject kunt u contact opnemen met gemeente Beekdaelen via 088-450 20 00 of via gemeente@beekdaelen.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?